Slussen, Malmö

Fredriksbergsgatan 9

  • 3,5 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 5 534 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

3,5:a med 30-tals charm!

Nästan längst upp på Fredriksbergsgatan och korsningen till Slussgatan, intill citypulsens myller och de anrika SJ-husen, finner ni denna välplanerade och rymliga 3,5:a om 88m²! En bit upp över stadslivet nedan, på fjärde våningen med hiss från markplan, väntar en alldeles fantastisk bostad för alla er som värdesätter 30-tals charm.

I rum efter rum finns stora fönsterpartier som gör bostaden otroligt ljus och luftig större delen av dagen. I det stämningsfulla vardagsrummet ger extra utsikt utmed vägen och Slussgatan nedan. Den ljusa planlösningen rymmer en stor och inbjudande hall där gott om klädavhängning och förvaring finns i garderob precis intill. Här finns även ett väl tilltaget badrum, ett stort kök samt två rogivande sovrum. I det stora och sociala vardagsrummet njuter man i goda vänners sällskap. Till lägenheten hör även ett källarförråd vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Föreningens innergård är minst lika inbjudande där man kan grilla och umgås i goda vänners lag.

Att bo på Slussen gör det lätt att upprätthålla en stadslivsstil. Med gångavstånd till Malmös stadskärna är detta det perfekta boende för city-älskaren! Om du pendlar finner du Värnhemstorget som är knutpunkt för stads- och regionalbussar, vilket gör det lätt att ta dig till din destination i Malmö såväl som i resten av Öresundsregionen. Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning! Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planritning
    Planritning

Slussen, Malmö

Fredriksbergsgatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 345 000 kr
  • 2 345 000 kr Budgivare 1 2024-06-11 16:25