Östanväg 47A ligger lugnt och skyddat på uppvuxen skafttomt inbäddad i allsköns grönska

Bellevue Mellanheden, Malmö

Östanväg 47A

Såld
  • 7 rum
  • 220 kvm
  • Villa

Danskinspirerad kvalitetsvilla på Bellevue-Mellanheden

220 kvm rymlig fyrtionioåring exklusivt ombyggd, till en smäcker danskinspirerad 1 1/2-plans byggmästarvilla på barnvänlig och praktfull skafttomt.
Villan skänker innehavaren ett exceptionellt praktiskt boende med smakfull design såväl interiörs som exteriört, mycket genomtänksamhet och modern komfort. Redan vid entrén, som utgörs av massiv ekdörr från Diplomat, möts ni av en elegant öppen hall och stilrena materialval som sedan genomsyrar hela villafastigheten. De stora öppna ytorna på entréplan skapar en inbjudande festlig atmosfär med massor av spännande ljusinsläpp, vackra golv i hela tiljor och flera glasdörrar ut till den formgivna anlagda trädgården. Köket från Ballingslöv, är modernt utrustat med Siemens och Miele som vitvaror och en generöst tilltagen köksö som lockar till både matlagning och mysiga häng. Härifrån har ni direkt access till den stora stenlagda uteplatsen i söderläge.

På övre plan finns den privata avdelningen med allrum och sovrum som alla är generöst tilltagna, designade för att skapa en rofylld hemmamiljö. Master bedroom har en lyxig walk-in closet. Utanför i allrummet finns även ett stort nyare badrum. Den vackert anlagda trädgården är synnerligen fin - en fridfull oas med naturligt insynsskydd och där designen går i japansk minimalistisk stil. Här finns också ett rymligt garage och förrådsutrymme som sörjer för alla oömma verktyg och allehanda fritidsutrustning. Denna villa är en utmärkt kombination av stil och funktionalitet, idealisk för familjer som värdesätter estetik och stor bekvämlighet. Vi ser detta som ert tillfälle att förvärva ett inkluderande hem där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa det unika, trygga och trivsamma boendet. Välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna