Ebba Blom

Fastighetsmäklare 070-939 13 56

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Ebba

Ebba Blom heter jag och är en social, engagerad och lyhörd mäklare som är född och uppvuxen i Sundbyberg. Med stolt ryggsäck av 5 års erfarenhet inom försäljning och 2 år i mäklarbranschen, känner jag mig trygg i min roll som fastighetsmäklare. Det absolut viktigaste för mig är att mina kunder känner sig fullständigt trygga genom hela försäljningsprocessen.

Jag brinner för att ge er den bästa möjliga tjänsten och att överträffa era förväntningar. För mig är engagemanget fullständigt transparent, och jag strävar alltid efter att vara en pålitlig och vägledande partner för både säljare och köpare. Er bostadsaffär är lika viktig för mig som för er, och jag lägger ner mitt hjärta och min kunskap för att säkerställa att jag överträffar era önskemål och förväntningar.

Med mig som mäklare får ni inte bara ett stort driv och målmedvetenhet, utan också en genuin passion för att skapa lyckade bostadsaffärer. Mitt mål är att uppfylla mina kunders önskemål och med det skapa en bra relation och ett långsiktigt samarbete.

Kontakta mig gärna idag för en kostnadsfri värdering eller bara diskutera marknaden över en kaffe!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.