Akalla/Kista, Kista

Stavangergatan 6

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad renoveringsdröm med stor balkong!

- Renoveringsdröm
- El ingår i avgiften!
- Stabil förening
- Utsikt mot grönska

Här har du chansen att förvärva en bostad med stor potential! Denna rymliga 3-rumslägenhet erbjuder ett stort vardagsrum, separat kök, två generösa sovrum och ett luftigt badrum. Från vardagsrummet leder en stor balkong ut mot grönska, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Dessutom finns en rymlig klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

Denna bostad ger dig även möjlighet att skapa ditt eget drömhem, med renoveringsmöjligheter som låter dig anpassa efter din egen stil och behov.

Bostadsföreningen är stabil med en låg belåningsgrad. Den är belägen i en lugn del av Husby med närhet till tunnelbanan samt E4 & E18. Det är en klassisk HSB-förening där värme, vatten, TV och EL ingår i avgiften. Dessutom erbjuds internet genom fiber som föreningen har installerat. För de som behöver finns parkeringsplatser i det nya garaget i föreningen, och det tar endast 3 minuters promenad till tunnelbanan som tar dig till City på 20 minuter!

Området är känt för sin lugna atmosfär och har flera förskolor och skolor i närheten. Dessutom finns Husbys äventyrsbad samt Husby centrum med flera matbutiker, apotek och restauranger på bekvämt avstånd.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Blom för mer information.

Mer om mäklarna