Solna

Sylvangatan 9

  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 295 000 kr
Månadsavgift: 2 359 kr/mån

Optimal 1:a högt upp i huset med stor balkong!

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Blom för visning!

Välkommen till denna charmiga bostad med modern komfort och smart förvaring. Det luftiga vardagsrummet erbjuder flexibel möblering med plats för både säng och soffa. Köket är stilrent och välutrustat med Siemens vitvaror samt gott om arbetsytor. Badrummet är rymligt och välplanerat och utrustat med en kombomaskin. Bostaden erbjuder inbyggda garderober och en rymlig klädkammare. Njut av avkopplande stunder på den generösa balkongen och låt soliga dagar förgylla din tillvaro. Hela lägenheten genomsyras av en ljus och inbjudande atmosfär, perfekt för en bekväm och trivsam livsstil.

Haga Norra 6B Bostadsrättsförening etablerades år 2021 och består av 153 bostadsrätter. Föreningen präglas av modernitet och medlemmarnas välbefinnande är i fokus. Ett variationsrikt utbud av gemensamma faciliteter erbjuds, inklusive gym, co-working-utrymme, takterrass och en avkopplande spa-anläggning.

Boendet på Sylvangatan ger en central livsstil med nära till hands bekvämligheter. Strax bredvid bostadsområdet breder Mall of Scandinavia ut sig med ett omfattande urval av restauranger och butiker. Här finns även mataffärer, flera fitnesscenter, systembolag och apotek med mera. Flera alternativ för smidig transport finns tillgängliga, inklusive pendeltåg, bussar samt den kommande gula tunnelbanelinjen med direkt anslutning till området. För den som uppskattar friluftsliv finns Hagaparken och Ulriksdals slottspark inom bekvämt avstånd.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Blom för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Solna

Sylvangatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.