Adrian Vodovozov

Fastighetsmäklare 073-745 44 45

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Adrian

Om du som kund bestämmer dig för att ingå i en förmedlingsprocess med mig kommer jag göra allt i min makt så att du känner dig sedd, hörd samt trygg i att sälja din bostad med mig. En transparent relation är det jag som fastighetsmäklare strävar efter att behålla med mina kunder då jag vet att detta leder till en långvarig relation, något som jag värdesätter otroligt högt.

Som före detta elitbasketspelare samt kampsportsuttövare med flera SM-guld, vet jag hur man skapar framgång i repeterande tillfällen. Kampsporten gav mig lärdomar om hur väsentligt det är att vara disciplinerad, lyhörd samt strategisk i allt man gör. Ett felsteg kan kosta otroligt mycket, lite som valet av mäklare.

För att maximera din bostadsaffär på slutpris, kundnöjdhet och tidseffektivitet gäller det att vi från och med första dagen vi ses strukturerar upp en plan på hur vi ska gå tillväga. Målet för mig är att du lämnar kontraktsrummet med ett leende på läpparna och rekommenderar mig till andra potentiella säljare.

Väljer ni mig som eran fastighetsmäklare får ni någon som kommer vara engagerad från och med sekunden vi möts tills nycklarna överlämnats till köparen.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.