Kungsholmen, Stockholm

Inedalsgatan 15

Såld
  • 2 rum
  • 33 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxig vindslägenhet - Juridisk person godkänns med fri andrahandsuthyrning - Gym och lounge i huset

Lyxigt vindsetage välkomnar juridiska personer som har ett intresse av andrahandsuthyrning samt fördelaktiga årliga avkastningar.

Välkommen till en av Kungsholmens mest attraktiva adresser. Invid Sankt Eriksbron finns en fantastisk möjlighet att förvärva en bostad som tillåter ägarskap som juridisk person. Lägenheten låter dig känna lyxen i vardagen och ta del av föreningens otroliga service. Det finns sedan otroligt bra möjligheter att ta del av en lönsam årlig avkastning genom uthyrning i andrahand. Det lyxiga vindsetaget är oerhört bra planerat med sol som kommer från två olika håll.

15/20 är ett livsstilsboende som byggts för ett smart storstadsliv. Här finns gott om bekvämligheter utöver det vanliga. I gatuplan har du ett Second livingroom med kök, större middagsbord samt en lyxig bioanläggning där du och dina vänner kan umgås och äta middag. Den fantastiskt fina innergården med trädäck och långbord kan nyttjas av boende i föreningen. I anslutning till denna finns även det gemensamma och fullt utrustade gymmet. I byggnaden befinner sig Bar Abrovinsch.

Inedalsgatan 15 är beläget i ett riktigt trevligt läge med allt ni behöver direkt utanför porten. Följ Inedalsgatan ner och nå promenadstråken längs Karlbergskanalen och ta er Kungsholmen runt eller vidare in mot City och Vasastan. Kungsholmen fullkomligt myllrar av populära restauranger, caféer, butiker och god service samtidigt som ni bor i en fantastisk oas med direkt närhet till vattnet och flertalet parker.

Se gärna den fina hemsidan för mer information. http://1520.se/

Välkommen

Mer om mäklarna