Fastighetsmäklare i Kävlinge

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Kävlinge

Få ett rejält försprång, en personlig rådgivare och ett riktigt bra erbjudande.

Med vår kostnadsfria tjänst REDO förbereder vi allt i din nuvarande bostad, från fotografering till annons. Då kan du snabbt påbörja din försäljning när rätt bostad dyker upp, och du får ett viktigt försprång gentemot andra spekulanter. En egen personlig rådgivare i köpprocessen ingår också, helt utan kostnad.

Men inte nog med det!

Till och med den 29 februari 2020 bjuder vi på Dolda felförsäkring och Energideklaration (värde ca 12 000 kr) när du gör din villa REDO för framtida försäljning. Alternativt får du 10 000 kr i rabatt på ordinarie mäklararvode. Säljer du en bostadsrätt bjuder vi på en flyttstädning eller 5 000 kr i rabatt på mäklararvodet. Valet är ditt.

Erbjudandet gäller i Kävlinge kommun.

Läs mer om vår tjänst REDO på skandiamaklarna.se/redo

Ditt hem börjar och slutar inte vid ytterdörren.

Det är också hundpromenaden längs sagolika Kävlingeån, morotskakan i världsklass på Nilla’s Café & Tårteri, snacket över häcken i kvarteret och vännerna på Milas Pizzeria som får dig att älska din bostad. Vi känner dina kvarter som vår egen ficka. Precis hur långt det är till fotbollsträningen, golfbanan och snabbaste vägen till Kastrup.

Vi på SkandiaMäklarna Landgren kan dina gator, och det är egentligen inte så konstigt. Sedan 2006 har vi funnits i Kävlinge. Det har blivit många affärer i kommunen genom åren och vi är mycket stolta över de omdömen vi får av våra kunder. Vårt engagemang inom idrotten är vi lite extra stolta över och du har garanterat träffat oss på matcher tillsammans med Kävlinge KHK, Furulunds IK, Harrie FF och Kävlinge bordtennisklubb. Heja Kävlinge!

Landgren+SkandiaMäklarna = Sant

Genom Landgrens sammanslagning med SkandiaMäklarna 2019 kombinerar vi vårt stora personliga kontaktnät med ett landsomfattande spekulantregister, ja, faktiskt till och med utanför Sveriges gränser. Det lokala i kombination med det regionala. Passionerade mäklare på plats med hundratals representanter i hela Sverige. Alla jobbar vi för att du ska göra den bästa bostadsaffär du någonsin gjort. Det kan göra hela skillnaden mellan att få bra betalt och riktigt bra betalt för din bostad.

Detta kan SkandiaMäklarna göra för dig

Våra fastighetsmäklare säljer villor, bostadsrätter, gårdar och tomter, hästgårdar, sommar- och fritidshus och kommersiella fastigheter i Kävlinge med omnejd, bland annat på följande orter:


 • Kävlinge
 • Furulund
 • Stävie
 • Löddeköpinge
 • Barsebäck
 • Barsebäckshamn
 • Saxtorp
 • Dösjebro
 • Teckomatorp
 • Annelöv
 • Billeberga

Så gör du flytten enkel


Vill du göra flytten så smidig som möjligt? Såklart du vill! Vi kan tipsa om allt från experter på homestyling till städ- och flyttföretag som förenklar flytten och minskar tiden du behöver lägga på den.

Kontakta oss för att få mer information, tips och hjälp i jakten på din framtida bostadsdröm.

Våra mäklare i Kävlinge

Anna Hovenberg
Fastighetsmäklare
anna.hovenberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Carl-Johan Pehrsson
Fastighetsmäklare
carl-johan.pehrsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Gunilla Eriksson
Fastighetsmäklare
gunilla.eriksson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Irja Forsberg Holst
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
irja.holst [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Julia Svärd
Mäklarsupport
julia.svard [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lena Sandmark
Fastighetsmäklare
lena.sandmark [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Monica Persson
Mäklarassistent
monica.persson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)