Mäklare Danderyd
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Danderyd

Välkommen till en av Danderyds mest framgångsrika mäklare

SkandiaMäklarna Danderyd har funnits på Djursholms Torg sedan 1993 när Skanska lät bygga lägenheter vid torget och Framnäsviken. Vi fick då förtroendet att sälja dessa drygt 80 bostadsrätter och har sedan dess hjälpt flera tusen personer att byta bostad. Med nästan 20% marknadsandel tillhör vi en av de riktigt stora aktörerna i Danderyd.

Sedan 2014 ägs och drivs kontoret av Madeleine Colliander Müller. Kontoret består utöver Madeleine av tre seniora mäklare med lång erfarenhet, bred kompetens samt gedigen lokalkännedom. Men också med ganska olika personliga profiler så att Du som säljare skall kunna hitta den som bäst passar just Dig. Till mäklarnas hjälp finns en skicklig koordinator och administratör. Till kedjeföretagets fördelar hör att vi har en paraplyorganisation med funktioner som t.ex. marknad och juridik att tillgå. Dessa funktioner är ett gott komplement till den lokala kompetensen på kontoret och en trygghet för både köpare och säljare.

Vårt utbud av tjänster
Den sedvanliga mäklartjänsten är en publik försäljning med annonsering på nätet och i dagspress m.m. I en del fall passar det säljarna bättre med en diskret ”under-hands-försäljning”. Bostaden matchas då endast mot vårt kundregister.

Nyhet - andrahandsuthyrning
Skall man bo utomlands en tid passar det kanske bättre att hyra ut bostaden än att sälja den. Även i detta fall kan vi hjälpa till.

Kom gärna förbi vårt nya kontor på Vendevägen 16 för ett förutsättningslöst möte eller ring oss så kan vi berätta mer om våra tjänster och hur vi arbetar.

 

Våra mäklare i Danderyd

Madeleine Colliander Müller
Fastighetsmäklare / Kontorschef
madeleine.muller [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Anders Martin
Fastighetsmäklare
anders.martin [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Kerstin Fröjdh
Fastighetsmäklare
kerstin.frojdh [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Johanna Peltomäki
Fastighetsmäklare
johanna.peltomaki [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Birgitta Berg
Mäklarassistent
birgitta.berg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)