Tyresö, Tyresö

Vårliden 8

Såld
  • 6 rum
  • 239 kvm
  • Villa

Unik bostad i klassisk design utöver det vanliga

Detta är en REDO bostad, vänligen kontakta ansvarig mäklare eller gå in på vår hemsida och gör en intresseanmälan.

Välkommen till detta fantastiska och exklusiva boende med ett högt fritt naturnära läge. Här uppfylls drömmen om ett modernt och unikt boende med stor altan med uppvärmd pool och sol från morgon till kväll.
En mycket representativ bostad uppförd 2015 med en tilltalande planlösning och en imponerande takhöjd med tak till nock i kök och vardagsrum. Detta hus erbjuder en klassisk design i modern tappning. Här har ingenting lämnats åt slumpen utan varje detalj är väl genomtänkt för att fungera som en funktionell bostad för den moderna familjens behov.
Här möts drömmen om en elegant villa med utsikt över Tyresö och ett lugnt naturnära läge endast 25 min från storstadens puls.

- Exklusivt boende om 239 kvm
- Tilltalande planlösning med tak till nock i kök och vardagsrum
- Representativa stora sociala ytor både inne som ute
- Vardagsrum och kök i öppen trivsam miljö med utgång till terrassen
- SONOS integrerat ljudsystem i vardagsrum, kök och badrum
- 3,5 x 7 m uppvärmd pool (luft/vatten)
- Bergvärme

Välkomnande och trevlig entré där man välkomnas av bostadens rymd, praktisk och rymligklädkammare.
Det välplanerade entréplanet har två rymliga sovrum varav ett med en suite, dvs tillhörande badrum med dusch, badkar och bastu samt klädförvaring.
Det generösa köket, med sin carrarmarmor, erbjuder gott om plats för förvaring och matlagning, perfekt för hemmakocken! Dessutom finns ett praktiskt kallskafferi för extra förvaring.
Den rymliga matplatsen och det väl tilltagna vardagsrummet med dess takhöjd ger närmast en sakral känsla. Den platsbyggda kaminen inbjuder till en hög mysfaktor under den kallare årstiden.

Den generösa altanen erbjuder gott om plats för matbord, loungegrupp och solstolar, vilket skapar en förlängning av den sociala atmosfären inomhus. Här umgås du mer än gärna både inne som ute med familj och vänner.

Utöver detta finns ytterligare ett badrum samt ett klädvårdsrum med utgång till del av trädgården.

På övervåningen möts man av ett trevligt allrum med synliga takbjälkar och öppet till nock, stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp. Därutöver finns två sovrum med varsin garderob. Rymlig klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch och badkar.

På uppfarten finns plats för flera bilar.

En bostad utöver det vanliga som absolut måste upplevas på plats.

OMRÅDET / OMGIVNING
Tyresö Strand är ett mycket populärt område i natursköna Tyresö.
Nära till Erstaviks naturreservat, populära Strandbadet, båtklubbar och lekplatser där man kan spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is.
På kort avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel.
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och mängder av förskolor finns att tillgå.
Hållplats finns en kort promenad från huset med bussavgångar till Gullmarsplan såväl som T-centralen (Vattugatan).
Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål.
Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.
Nackareservatet ligger endast ett stenkast bort och det är nära till Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden.
Här bor man med 350 m till Öringesjön där roddbåt finns för fiske och även en trevlig badplats.
I Tyresö Strand har du också närhet till flertalet båtklubbar, badplatser, Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården samt oändliga möjligheter för aktiviteter såsom ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna