Karin Schwyzer

Fastighetsmäklare 070-143 33 76

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Karin

Karin Schwyzer är franchisetagare av SkandiaMäklarna Saltsjöbaden och har 20 års erfarenhet som fastighetsmäklare. Karin är expert på bostadsförmedling och har ett stort intresse för såväl modern som tidstypisk arkitektur.

I grunden är hon civilekonom från Uppsala universitet och uppvuxen på en herrgård i Sörmland. De senaste 10 åren har hon förmedlat bostäder i Saltsjöbaden med omgivande skärgård. Dessförinnan har hon verkat i både Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Åre.

Karin har ett stort nätverk och många återvändande kunder. För Karin är det goda relationer och glädjen i att förmedla det perfekta hus- och lägenhetsköpet som driver henne ständigt framåt. Att under livets olika skeden navigera den unika bostadsaffären framåt med kompetens, kvalitet och yrkesmässig skicklighet.

Med sig har Karin såväl egna lokala samarbeten som SkandiaMäklarnas stora utbud av tjänster, specialister och kontakter i Sverige, Spanien och Portugal.

Med Karin får du en engagerad och driven mäklare med känsla, finess och integritet. Karin Schwyzer bor sedan många år i Saltsjöbaden och har god lokalkännedom. Är hon inte ute på jobb finner du henne på havet, tennisbanan, golfklubben eller Åreskutan.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.