Mäklare Malmö Väster/Öster

Våra fastighetsmäklare kan sin sak och inte minst sin omgivning utan och innan. Med stor lokalkännedom, expertis och engagemang finns vi här för dig under hela processen.

Malmö Väster/Öster
Ringugnsgatan 14 216 16 Limhamn
040-36 36 80

Är du redo att köpa eller sälja en fastighet? Varmt välkommen till SkandiaMäklarna, vi är din fastighetsmäklare i Malmö Väster. Du hittar oss i moderna lokaler på Ringugnsgatan 14 i Limhamn. Vi kan marknaden och vet hur du lyckas med din fastighetsaffär.

Hitta hem i Malmö Väster/Öster

Våra fastighetsmäklare kan sin sak och inte minst sin omgivning utan och innan. Med stor lokalkännedom, expertis och engagemang finns vi här för dig under hela processen. Letar du efter ditt framtida hem? Då hjälper vi dig att scanna marknaden och kontaktar dig direkt när det kommer ut ett objekt som passar dina önskemål och prioriteringar. Vi finns även här för att hjälpa våra kunder med följande:

  • Bankvärdering
  • Information om olika bostadsområden och stadsdelar
  • Visning och budgivning
  • De juridiska delarna av köpekontraktet

Samt mer som hör till försäljning, köp och flytt.

Fastighetsmäklare i Malmö Väster/Öster

Det krävs en del för att riktigt lyckas med en bostadsaffär, och som tur är har du SkandiaMäklarna i Malmö Väster på din sida när det är dags. Vi hjälper till med att forma en bostadsannons med korrekt objektsbeskrivning, vi fotograferar, värderar och finns tillhands både inför visning och budgivning. Inte minst hjälper vi dig genom hela processen, från start till du lämnar nycklarna i nya ägarens hand.

Flytta enkelt med SkandiaMäklarna

Oavsett om du är intresserad av att flytta till Nya Bellevue, Gamla Limhamn, Sibbarp eller Klagshamn vet vi hur du på enklast sätt sköter hela flyttprocessen, från rätt städ- och flyttfirma till trygghetstjänster av olika slag. Vi har varit i branschen länge och låter alltid en personlig mäklare visa dig vägen när du ska köpa eller sälja bostad. Välkommen till oss, vi är din mäklare i Malmö Väster.

Våra mäklare i Malmö Väster/Öster

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.