Pontus Damm

Fastighetsmäklare 073-500 59 44

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Pontus

Jag är Franchisetagare med John och Henrik, tillsammans driver vi kontoren i Kungälv, Stenungsund och Ale. 22 år gammal fick jag en telefon och en ryggdunk sedan startade min karriär som mäklare i centrala Göteborg. I ett av Sveriges mest konkurrensutsätta områden blev jag en av Göteborgs mest rekommenderade mäklare (Hitta Mäklare).

Efter 6 år i storstaden och högt upp på försäljningslistorna så ville småstadssonen från Skövde tillbaka till en mindre och mer familjär stad. Så när SkandiaMäklarna tog en kontakt så har det känts helt rätt från dag ett! Jag vill hjälpa dig som har höga förväntningar på mäklartjänsten i allmänhet och din mäklare i synnerhet. Som mäklare ska jag uppfattas som tillgänglig och affärsmässig.

Vi har tagit med de bästa stylisterna och fotograferna från Göteborg. Är ni nyfikna på hur jag tänker kring just din försäljning så är ni mer än välkomna att ta en kontakt med mig eller än hellre komma förbi på en kaffe i våra lokaler i Kungälv på Torggatan 2.

Om ni inte är övertygade än så surfa gärna in på hittamaklare.se/pontus.damm för att se vad mina tidigare säljare har att säga om mig. Hoppas att vi hörs!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.