Rasmus Dahlberg Karlsson

Fastighetsmäklare 076-045 41 95

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Rasmus

Hej, Rasmus Dahlberg Karlsson heter jag och jobbar som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna Huddinge. För mig känns det otroligt roligt och inspirerande att få arbeta i den kommunen där jag till stora delar av mitt liv har vuxit upp och som jag numera är bosatt i tillsammans med min sambo och våra två barn.

Vid sidan av mitt yrke som fastighetsmäklare spelar jag även ishockey på elitnivå i Huddinge Hockey och gör i år min 11 säsong i klubbens A-lag. Genom många års erfarenhet av just lagidrott vet jag att ingenting kommer av sig själv, utan det är ett hårt och målmedvetet arbete som krävs för uppnå bästa möjliga resultat – såväl i mitt yrke som mäklare.

För mig är det oerhört viktigt att både du som köpare och säljare känner er trygga genom hela förmedlings- och köpprocessen, att ni känner ett förtroende och en tillit till mig som mäklare. Att få möjligheten att hjälpa till med er, förmodligen största affär i livet är för mig ett privilegium då jag alltid strävar efter att uppnå bästa resultat i mitt arbete.

Att jag verkar på min hemmaplan i Huddinge ger mig fördelen av ett stort och brett kontaktnät samt en mycket god lokalkännedom om dess olika områden, förbindelser, skolor och annat därtill.

Varmt välkommen att kontakta mig för att boka ett möte!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.