Daniel Rehn

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion 073-366 00 81

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Daniel

Vad kul att du är inne på min sida och vill veta mer om mig! Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och trivs fantastiskt i min roll som fastighetsmäklare och delägare på SkandiaMäklarna i Huddinge. Har själv bott i Huddinge i många år och har ett stort kontaktnät i kommunen.

Under 2017-2023 är jag den mäklaren som förmedlat flest bostäder i Vistaberg & Glömsta och även varit den mest rekommenderade mäklaren under samma period.

Jag har alltid högt ställda mål med alla mina försäljningar och jobbar alltid för att leverera en mäklartjänst som ger er som säljare högsta möjliga pris och en smidig affär. Viktigt är även att spekulanterna känner en tillit för mig som mäklare, vilket ger er försäljning bättre förutsättningar att bli riktigt lyckad.

Jag vet att följande tre parametrar är extremt viktiga för att genomföra en lyckad affär:

Engagemang
Förtroende
Tillgänglighet

Vill du ha omdömen från mina tidigare försäljningar och mitt arbete så lämnar jag mer än gärna ut referenser från uppdragsgivare/säljare som anlitat mig. Tveka inte att höra av er om ni vill boka in en tid för ett möte, eller använd er av vår tjänst BokaMäklare där ni med några få knapptryck kan boka ett möte med mig:

https://boka.skandiamaklarna.se/

Där kan ni med några få knapptryck boka in ett möte med mig direkt.

Ser fram emot att träffa er!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.