Magnus Willes

Fastighetsmäklare 072-180 01 83

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Magnus

Med en gedigen bakgrund inom såväl försäljning och produktion som företagsledning är Magnus en mäklare som både förstår och hanterar helheten. Du som kund kommer känna dig väl omhändertagen under hela processen.

Magnus kommer senast från ett av Nordens största badklädesföretag där han varit verksam som både försäljnings- och produktionschef. Vid sidan av sitt ordinarie arbete har han sysslat med investeringar, bland annat i fastighetsbranschen. Just intresset för fastighetsbranschen och försäljning är anledningen till att Magnus valde att ta steget över och arbeta som fastighetsmäklare på heltid. Magnus har otroliga kunskaper om marknaden och kan de mesta från bygglov till deklarationer.

-Att köpa och sälja bostad är ofta de största och viktigaste affärerna vi gör som privatpersoner. För mig är det viktigt att vi som fastighetsmäklare finns där genom hela processen, även långt efter försäljningen är slutförd. När du som ung köper din första lägenhet, ni som barnfamiljen avancerar i bostadskarriären, ni som säljer senare i livet där vinsten ska agera pensionsförsäkring. Oftast tar inte frågorna och funderingarna slut när nyckeln är överlämnad. Vare sig ni ska köpa, sälja, behöver värdering, boendekostnadskalkyl eller har generella frågor om marknaden. Till mig kan ni alltid vända er och känna trygghet i att få den hjälp ni behöver. Från min sida gäller kompromisslöst; en gång kund, alltid kund.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.