Oscar Bergman

Fastighetsmäklare / Partner 072-965 54 33

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Oscar

Mitt namn är Oscar Bergman och jag är fastighetsmäklare samt delägare i SkandiaMäklarna.

Jag säljer villor och bostadsrätter i Söderort med fokus på Älvsjö, Örby/Örby slott, Årsta, Stureby, Högdalen, Bandhagen, Hagsätra, Rågsved, Ormkärr, Östberga, Solberga och Fruängen.

Som mäklare ger jag alltid 100% i mina affärer. Alla steg i försäljningsprocessen ska präglas av kunskap, förtroende och kvalitet. För mig är det viktigaste som mäklare att ha tydlig kommunikation och visa stort engagemang i varje steg. Jag vill att du ska känna att jag lyssnar, finns tillgänglig och sätter just dina behov i fokus. Väljer du mig kommer din försäljning hanteras med samma omsorg som om att det vore min egna bostad.

Vill du ha en hårt jobbande mäklare som har tid att vara noggrann med din försäljning, fokuserar på att ge dig god service och gör det där lilla extra för att tillgodose dina önskemål? Då är du varmt välkommen att kontakta mig!

Jag har tidigare en bakgrund inom flera lagsporter och vet därför vad som krävs för att ha ett gott samarbete och en tydlig kommunikation. Vid sidan av jobbet är jag en passionerad fotbollssupporter och livsnjutare med stor kärlek till matlagning. Jag är född och uppvuxen i Nykvarn och har bott i hus hela mitt liv och vet allt vad det innebär. När jag inte kollar fotboll eller testar ny spännande mat så spelar jag en massa padel. Vi kanske tar en match nån dag?

Utmärkelser & meriter:

- Marknadsledande i Örby. Flest sålda bostäder i Örby senaste 12 månaderna Källa: Hemnet andelsstatistik (2023-02-21).

- Ripsavägen 3A. Slutpris 14 800 000 kr. Örbys dyraste sålda hus någonsin (enligt Hemnet slutpriser, 2024-03-13).

- Mest rekommenderad! - Av totalt 139 mäklare som sålt i Vantör - Örby, Örby Slott, Hagsätra, Ormkärr, Högdalen, Bandhagen och Rågsved, senaste halvåret är Oscar är den mest rekommenderade mäklaren (2022-11-08). Källa: Hittamäklare.se.

- Flest antal sålda lägenheter i Hagsätra (2019-11-30 till 2021-06-01). Källa: Hemnets andelsstatistik.

- Över 172 rekommendationer av nöjda säljare, se vad dem skrivit om mig på https://www.hittamaklare.se/oscar.bergman

- Kandidatexamen i Fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.