Länna, Skogås

Djupdalsvägen 55

  • 5 rum
  • 101 kvm
  • Parhus
Utgångspris 4 295 000 kr
Månadsavgift: 6 028 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Smakfullt, väldisponerat och familjevänligt

Välkommen till detta exemplariska parhus som inte bara är väldisponerat och smakfullt, utan även erbjuder det perfekta boendet för barnfamiljen.

Här får ni njuta av lugna och barnvänliga omgivningar med lekplatser och grönområden precis utanför er dörr. Inuti möts ni av en genomgående hög standard med stilrena färg- och materialval.

På entréplanet öppnar sig generösa och sociala ytor som badar i naturligt ljus från de stora fönsterpartierna. Här finns gott om plats för både middagsbjudningar och avslappnade stunder i den stora soffgruppen. Dessutom finns badrum på båda planen och gott om förvaringsmöjligheter, inklusive ett rymligt förvaringsutrymme under trappan.

Det övre planet erbjuder tre bekväma sovrum, ett allrum och en klädkammare som även kan användas som kontor om så önskas. Även här erbjuds badrum stilrent utförande.

Utvändigt kommer ni att älska den soliga tomten med en rymlig terrass och plana gräsytor perfekta för lek, spel eller trädgårdsodling. Tomten omgärdas av grönskande häckar som ger er en härlig insynsskyddad miljö att njuta av.

Dessutom är detta ett energisnålt boende med energiklass B, vilket inte bara är bra för miljön utan också möjliggör förmånliga gröna bolån.

Sammanfattningsvis är detta det perfekta boendet för er som kräver hög standard, smart planlösning och barnvänliga omgivningar. Varmt välkomna att anmäla ert intresse och upptäck allt detta hem har att erbjuda!

Boka visning

  • Föranmäl gärna ert intresse. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Länna, Skogås

Djupdalsvägen 55

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.