Niki Möller

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion 072-307 67 77

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Niki

Jag älskar mitt jobb och min stora drivkraft är att kunna överträffa mina kunders förväntningar. Jag gillar verkligen att få göra det där lilla extra för att nå ett riktigt bra försäljningsresultat. En bostadsaffär är en av de största affärerna man gör i livet och därför vill jag se till att det blir er absolut bästa. Det är viktigt för mig att ni känner er trygga genom hela processen och ni ska känna er säkra på att jag har gjort mitt yttersta. Den känslan vill jag uppnå genom min kunskap, att vara tillgänglig, mitt driv och ett stort personligt engagemang.

Mitt ständiga fokus ligger i att tillmötesgå era önskemål och behov, där vi tillsammans hittar den bästa lösningen som passar för just er. Tveka inte att höra av er för ett förutsättningslöst möte där vi kan prata mer om hur marknaden ser ut och hur jag ska se till att ni får bäst betalt för er bostad.

Vad säger kunderna om mig?

4,8 / 5 i betyg (144 omdömen)

  • Niki var mycket kommunikativ, tydlig, lyhörd och snabb att informera genom hela processen. Kan starkt rekommendera henne!

    Loftvägen 9 2024-06-10
  • Mäklaren hade en förmåga att hjälpa mig utifrån mina behov, efter tfnsamtal så kom ett sms där hon enkelt sammanfattat det jag behövde göra och komma ihåg. Som ensamstående och stressad försäljare blev jag guidad genom allt från planering, pappersarbete, oro, fullmakter och snabb hjälp med lösning då jag glömt tömma källarförrådet. Mäklare, logistiker och problemlösare i ett.

    Mandelbrödsvägen 4 2024-05-24

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.