Stefan Bergnér

Stefan Bergnér

Fastighetsmäklare
stefan.bergner [at] skandiamaklarna.se

Jag är franchisetagare och mäklare på det här på kontoret sedan 2008.

Jag har en bakgrund i bygg- och fastighetsbranschen och med hundratals bostadsförsäljningar i bagaget också lång erfarenhet som säljare och är väl insatt i vilka möjligheter och utmaningar som väntar mina kunder.

Som målmedveten mäklare har jag alltid mina klienter i fokus. Du ska vara trygg och känna att du gör din bästa bostadsaffär tillsammans med mig.

För att kunna möta kraven från både säljare och köpare är jag alltid påläst. Det är enda sättet att möta och motsvara alla förväntningar. Det är viktigt även för mig att känna att jag är uppskattad och för att nå dit finns inga genvägar.

Ring eller mejla mig så gör vi din största affär till ditt livs bästa! Min ambition är att även du blir min referens och rekommenderar mig vidare.

4.9 av 5 i betyg från 53 kunder via Hittamäklare

"Efter att ha bytt mäklaren till Stefan så såldes vår lägenhet för bättre pris än vi förväntade oss. Stefan är väldigt kunnig, proffsig, rak på sak och framför allt ärlig. Han älskar utmaningar och ger järnet för att kunderna ska vara nöjda. Han jobbar mycket och studerar i minsta detalj för att affären ska vara lyckad. Vi har sålt och köpt flera lägenheter av Stefan och det har alltid varit lätt att samarbeta. Bättre mäklare får man leta efter!"

Läs rekommendationer