Stefan Bergnér

Stefan Bergnér

Fastighetsmäklare
stefan.bergner [at] skandiamaklarna.se

Jag är franchisetagare och mäklare på det här på kontoret sedan 2008.

Jag har en bakgrund i bygg- och fastighetsbranschen och med hundratals bostadsförsäljningar i bagaget också lång erfarenhet som säljare och är väl insatt i vilka möjligheter och utmaningar som väntar mina kunder.

Som målmedveten mäklare har jag alltid mina klienter i fokus. Du ska vara trygg och känna att du gör din bästa bostadsaffär tillsammans med mig.

För att kunna möta kraven från både säljare och köpare är jag alltid påläst. Det är enda sättet att möta och motsvara alla förväntningar. Det är viktigt även för mig att känna att jag är uppskattad och för att nå dit finns inga genvägar.

Ring eller mejla mig så gör vi din största affär till ditt livs bästa! Min ambition är att även du blir min referens och rekommenderar mig vidare.

4.9 av 5 i betyg från 32 kunder via Hittamäklare

"Stefan älskar sitt arbete och det genomsyrar hela mäklarprocessen. Han lämnar inget åt slumpen utan tänker på helheten för att försäljningen ska gå efter kundens önskemål och marknadens förutsättningar. Stefan är lyhörd, kunnig, ärlig och bemötande, vilket gör det både trevligt och tryggt att anlita honom. Lämnar mina bästa rekommendationer. Vänligen Maria Mikko Lindelöf/En mycket nöjd kund "

Läs rekommendationer