Stefan Bergnér

Stefan Bergnér

Fastighetsmäklare
stefan.bergner [at] skandiamaklarna.se

Jag är franchisetagare och mäklare på det här på kontoret sedan 2008.

Jag har en bakgrund i bygg- och fastighetsbranschen och med hundratals bostadsförsäljningar i bagaget också lång erfarenhet som säljare och är väl insatt i vilka möjligheter och utmaningar som väntar mina kunder.

Som målmedveten mäklare har jag alltid mina klienter i fokus. Du ska vara trygg och känna att du gör din bästa bostadsaffär tillsammans med mig.

För att kunna möta kraven från både säljare och köpare är jag alltid påläst. Det är enda sättet att möta och motsvara alla förväntningar. Det är viktigt även för mig att känna att jag är uppskattad och för att nå dit finns inga genvägar.

Ring eller mejla mig så gör vi din största affär till ditt livs bästa! Min ambition är att även du blir min referens och rekommenderar mig vidare.

4.9 av 5 i betyg från 85 kunder via Hittamäklare

"Vill du ha en bra mäklare behöver du inte söka längre än Stefan. Han är ärlig, har en rak kommunikation och ger det där lilla extra. Även under svåra tider som pandemin så lyckades han både kryssa in alla mina krav och hålla sig inom en kort tidplan. Kan inte vara mer nöjd."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy