Enskede/Enskededalen, Enskededalen

Klockvägen 2

Såld
  • 3 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Unik lägenhet i Enskede

Nyrenoverad lägenhet i unik tappning. Nytt kök, nytt badrum och takhöjd utöver det vanliga. Föreningen har gemensamma uteplatser.

Stig in i ditt drömhem i hjärtat av Enskede - en vacker och omsorgsfullt renoverad pärla som kommer att förtrolla dig med sin unika och charmiga atmosfär.

Denna fantastiska trea är en perfekt blandning av det moderna och det tidlösa. Här finner du generösa ytor tillsammans med välbevarade originaldetaljer som ger denna lägenhet sin speciella karaktär. Högt i tak, fint parkettgolv, djupa fönsternischer, tidstypiska spröjs och vackra innerdörrar skapar en atmosfär av autentisk elegans. Lägenheten har renoverats med omsorg och kärlek och är i utmärkt skick, redo att välkomna sina nya ägare.

Köket är fint och smälter samman med det rymliga vardagsrummet i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier släpper in ett överflöd av naturligt ljus och skapar en härlig och ljus atmosfär som gör det till den perfekta platsen för både vardagliga stunder och underhållande av gäster. Här finner du två sovrum som erbjuder komfort och utrymme för avkoppling. Badrummet är stilfullt helkaklat och är utrustat med moderna bekvämligheter som värmeslingor och spotlights i taket. Ett externt förråd ingår också, vilket ger extra utrymme för dina ägodelar.

Föreningen har mycket att erbjuda, inklusive gemensam uteplats i lummig trädgårdsmiljö där du kan njuta av sommardagar, en samlingslokal för evenemang och fester, cykelförråd och till och med en snickarbod för de händiga. Du kommer att uppskatta den gemenskap som denna förening erbjuder.

Det bästa är att allt detta kommer tillsammans i en av Stockholms mest eftertraktade områden. Med närhet till tunnelbanan har du enkel tillgång till city, samtidigt som de grönskande områdena i Skogskyrkogården och Nackareservatet ligger nära till hands. Södermalms nöjesutbud är inom bekvämt cykelavstånd, och du har även Globen Shopping och Tele2 Arena som erbjuder butiker, restauranger och ett rikt nöjesutbud inom promenadavstånd.

Denna bostad ger dig den perfekta balansen mellan det stadslivet har att erbjuda och den lugna småstadskänslan i Enskede. Här har du möjlighet att skapa ditt drömhem och uppleva en livsstil som är svårslagen. Missa inte chansen att äga detta unika hem ?

Välkommen hem!

Mer om mäklarna