Enskededalen, Enskededalen

Sockenvägen 534

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Härlig 2,5:a i trevliga kvarter

Lägenhet i gott skick med öppen planlösning, två sovrum och spröjsade fönster. Stabil förening med egna p-platser, hiss och fin föreningslokal.

Välkommen till en härlig och fräsch 2,5:a i trevliga kvarter. Här erbjuds ett mysigt boende med bl.a. ljus och rymlig kök i öppen planlösning med vardagsrummet, helkaklat badrum och två sovrum. Genomgående välplanerad med fina umgängesytor, nyrenoverade ytskikt och fönster med markiser. Genomgående välplanerad med fina umgängesytor samt fina golv, ytskikt och spröjsade fönster. Hiss finns i huset och i källarplanet ligger lägenhetens förråd. Ledig p-plats finns att hyra.

Förening med ordnad ekonomi. Föreningen har ett fräscht gemensamhetsrum (med möjlighet till övernattning). Lokalen inrymmer bastu, dusch, pentry, wc, stort sällskapsrum för umgänge och fest. Föreningen har också två uteplatser och egna p-platser.

Lugnt och attraktivt läge med grönskande omgivningar, närhet till t-bana, bussförbindelser, mataffärer, park, skola, förskola, restauranger, tobaksaffär och Skogskyrkogården. För den träningsintresserade finns gym i huset strax intill. Nackareservatets grönområden ligger på promenadavstånd. Med t-banan har ni endast 8 minuters tunnelbanefärd till Södermalms puls eller varför inte ta cykeln till stan?

Välkommen hem!

Mer om mäklarna