Niki Möller

Niki Möller

Fastighetsmäklare
niki.moller [at] skandiamaklarna.se

Jag älskar mitt jobb och min stora drivkraft är att kunna överträffa mina kunders förväntningar. Jag gillar verkligen att få göra det där lilla extra för att nå ett riktigt bra försäljningsresultat. En bostadsaffär är en av de största affärerna man gör i livet och därför vill jag se till att det blir er absolut bästa. Det är viktigt för mig att ni känner er trygga genom hela processen och ni ska känna er säkra på att jag har gjort mitt yttersta. Den känslan vill jag uppnå genom min kunskap, att vara tillgänglig, mitt driv och ett stort personligt engagemang.

Mitt ständiga fokus ligger i att tillmötesgå era önskemål och behov, där vi tillsammans hittar den bästa lösningen som passar för just er. Tveka inte att höra av er för ett förutsättningslöst möte där vi kan prata mer om hur marknaden ser ut och hur jag ska se till att ni får bäst betalt för er bostad.

4.8 av 5 i betyg från 134 kunder via Hittamäklare

"We had very easy and pleasant experience with Niki. She knows the market and the area inside out , set up the right expectations and delivered more . We could not have asked for more."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Niki Möller

Ta del av vår integritetspolicy