Nenad Markovic

Nenad Markovic

Fastighetsmäklare
nenad.markovic [at] skandiamaklarna.se

Fastighetsmäklare som brinner för affärer och mötet med människor. Jag är född och bosatt i Haninge vilket ger mig en mycket god lokalkännedom.

Av mina kunder beskrivs jag ofta som lyhörd, förtroendeingivande, flexibel, professionell och trygg. En stor drivkraft jag har är att mina kunder är nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Varmt välkomna att kontakta mig!

5 av 5 i betyg från 2 kunder via Hittamäklare

"Nenad ger ett lugnt och tryggt intryck. Han är otroligt säker på sitt jobb och behöver inte övertyga ngn om det med en "gå-påig" personlighet. Han gav en ärlig och rimlig bedömning av vad vår bostad skulle kunna gå för. Aldrig någonsin har det känts som han lurat oss eller att han varit oärlig. Han är helt enkelt en trygg människa som är så bra på sitt jobb att han inte behöver övertyga folk om att det är så. Rekommenderar alla att sälja eller köpa med honom - och att lyssna på hans råd. Han har ofta rätt för han kan sin marknad. Han lotsar intressenter till objekt av intresse. Vidare lotsar han oss säljare när vi är villrådiga eller känner oss osäkra. Han uppdaterade oss lagom mycket - alltså ingen "överinformation", utan när han har ngt av värde att säga, samtidigt som han alltid har svar på frågor. Utöver det är han rolig, ödmjuk och lätt att samarbeta med - också rätt viktigt ändå. "

Läs rekommendationer