Mäklare Nynäshamn

SkandiaMäklarna i Nynäshamn fokuserar på det vi vet är viktigast för din affär. Vi har effektiva och beprövade metoder för marknadsföring och försäljning, och kan Nynäshamn med omnejd utan och innan.

Nynäshamn
Fredsgatan 18 14930 Nynäshamn
08-520 130 00

Du ska känna dig trygg när du säljer din bostad. Trygg i att du har valt rätt fastighetsmäklare, och trygg i att han eller hon har de rätta kunskaperna och verktygen, lika väl som ett starkt driv och stort engagemang för ditt uppdrag.

Ovanligt nöjda kunder

SkandiaMäklarna i Nynäshamn fokuserar på det vi vet är viktigast för din affär. Vi har effektiva och beprövade metoder för marknadsföring och försäljning, och kan Nynäshamn med omnejd utan och innan. Förutom att bistå vid försäljning av befintliga hus och lägenheter, arbetar vi också med nyproduktion och kommersiella fastigheter.

Vårt kontor i Nynäshamn är en del av det större kontoret i Haninge. Fördelarna med det är att vi kan täcka in ett större område som många kunder rör sig över, samt att du får tillgång till fler duktiga mäklare. Du hittar oss på Fredsgatan 18, nära centrum och färjeterminalen.

Fastighetsmäklare i Nynäshamn

Här nedanför ser du hela teamet i Nynäshamn och Haninge. Välkommen att kontakta den av oss du tror passar dig bäst. Du kan också ringa kontoret på 08-520 130 00 eller mejla till vår gemensamma adress nynashamn@skandiamaklarna.seså ser vi till att du får kontakt med en lämplig mäklare för ditt uppdrag. Du kan även enkelt boka mäklare för ett hembesök, då vi svarar på dina frågor och gör en kostnadsfri värdering av din bostad.

Får vi sedan ditt förtroende, hjälper vi dig genom hela processen till en framgångsrik affär.

Välkommen till oss. Välkommen hem.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.