Martin Carlsson

Martin Carlsson

Fastighetsmäklare
martin.carlsson [at] skandiamaklarna.se

Hej Martin Carlsson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare i Tyresö/Älta. Det viktigaste för mig är att både säljare och köpare känner ett stort förtroende för mig som mäklare och att de kan känna sig trygga genom hela processen. Jag som mäklare har förmånen att vara med som en hjälpande hand genom din största affär i livet vilket är en uppgift jag trivs väldigt bra med.
Genom att erbjuda en hög kvalité, ett stort engagemang och en bra service försöker jag alltid uppnå mina kunders förväntningar. Mitt högsta mål är att du som kund ska kunna lämna affären med ett stort leende och en bra känsla i kroppen.

Att arbeta i Tyresö är något jag trivs otroligt bra med då jag både bor och är uppvuxen i kommunen. Det ger mig en fördel av ett stort kontaktnät samt väldigt god lokalkännedom om alla olika områden, skolor samt förbindelser.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte så lägger vi upp en bra plan för just din situation.

5 av 5 i betyg från 53 kunder via Hittamäklare

"Vi är otroligt nöjda med Martin. Från första kontakten med honom var han väldigt engagerad, trevlig och driven. Han visade sig också ha väldigt bra kunskaper och kännedom om området. Han var väldigt professionell och helt transparent och ärlig under hela processen. Jag skulle verkligen rekommendera Martin!! "

Läs rekommendationer