Martin Carlsson

Martin Carlsson

Fastighetsmäklare
martin.carlsson [at] skandiamaklarna.se

Hej Martin Carlsson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare i Tyresö/Älta. Det viktigaste för mig är att både säljare och köpare känner ett stort förtroende för mig som mäklare och att de kan känna sig trygga genom hela processen. Jag som mäklare har förmånen att vara med som en hjälpande hand genom din största affär i livet vilket är en uppgift jag trivs väldigt bra med.
Genom att erbjuda en hög kvalité, ett stort engagemang och en bra service försöker jag alltid uppnå mina kunders förväntningar. Mitt högsta mål är att du som kund ska kunna lämna affären med ett stort leende och en bra känsla i kroppen.

Att arbeta i Tyresö är något jag trivs otroligt bra med då jag både bor och är uppvuxen i kommunen. Det ger mig en fördel av ett stort kontaktnät samt väldigt god lokalkännedom om alla olika områden, skolor samt förbindelser.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte så lägger vi upp en bra plan för just din situation.

5 av 5 i betyg från 63 kunder via Hittamäklare

"Supernöjda med Martin! Förtroendeingivande, hjälpsam och engagerad från början till slut. Han gjorde hela processen enkel och smidig för oss som säljare. Bästa mäklaren utan tvekan!"

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Martin Carlsson

Ta del av vår integritetspolicy