Marjo Edin

Fastighetsmäklare 073-328 02 40

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Marjo

Som person är jag driven, positiv, lyhörd och jag är alltid sugen på att göra en fin bostadsaffär. Jag förmedlar bostadsrätter, villor och fritidshus och tycker mycket om mitt arbete då jag får träffa och hjälpa nya personer med deras boenden, stora som små. Att sälja sin bostad är en stor affär och för mig är det en ynnest varje gång jag får förvalta det förtroendet.

Jag strävar alltid efter kvalitet och är säker på att, om både intressenter och säljare får den bästa hjälpen, så blir det en bättre bostadsaffär. Ett genomtänkt arbete från förberedelser, till visning och uppföljning därefter ger trygghet och en bättre känsla för bostaden. Mitt engagemang genom alla delar ger dig som säljare de bästa förutsättningarna till en bra affär och ett högt slutpris.

Jag är uppvuxen i Sundsvall och med det har jag mycket god lokalkännedom. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005 och följt Sundsvall och Timrås utveckling. Jag har varit nominerad topp tre ?Årets mäklare? en prestigefull nominering av Mäklarsamfundet och efter det har jag flera gånger varit den mest rekommenderade mäklaren i Sundsvall och Västernorrland, enligt ?RECO?. Mina kunder återkommer gärna, vilket för mig är det bästa betyget.

Privat bor jag i hus på Alnö och fritiden spenderas gärna tillsammans med familj och vår hund utomhus och vid vatten.
Vill du veta mer och känna att du har en trygg och erfaren mäklare som kan stötta dig genom hela affären och vid olika marknader? Kontakta mig, så bokar vi in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad med mig

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.