Maria Spaanheden

Maria Spaanheden

Fastighetsmäklare
maria.spaanheden [at] skandiamaklarna.se

Köp två – betala för en. Det är ett slitet uttryck, men just här passar det perfekt. För Maria är både utbildad mäklare och lantmäteriingenjör. Det betyder kort och gott att du får två experter i en och samma person. Maria har stenkoll på allt som rör fastigheter och tomter (testa hennes kunskaper om du vågar). Hon har till exempel jobbat på flera statliga myndigheter med fastighetstaxering och fastighetsförsäljningar. Dessutom kan hon everything there is to know om fastighetsrätt och hur en fastighetsbildning går till. Enkelt sagt: Maria har en ovanligt djup kunskap om fastigheter. Det gör att du kan sova gott om natten oavsett om du är säljare eller köpare. Din affär kommer göras rätt och riktigt – ur alla möjliga perspektiv.

Ser du nu framför dig en kunnig men kanske en smula trist karaktär? Glöm det. Förutom sin gedigna erfarenhet är Maria nyfiken, lyhörd och driven och har en mycket stark känsla för vad som behövs vid varje unik försäljning. Du vet det där lilla extra som gör att allt flyter på smidigt och lätt? Maria fixar just det.

När hon inte är ute på jobb (spana efter en glad mäklare på rosa cykel) så hittar du henne med jordiga händer i sin trädgård. Där planterar hon dahlior och drömmer om en gård på landet tillsammans med hela sin stora familj. Tonåringar, familjehemsbarn och katter ingår. För hos Maria är det ”Välkommen hem” på riktigt. Det kommer du också märka när du tar klivet in på mäklarkontoret i Trollhättans centrum.

5 av 5 i betyg från 4 kunder via Hittamäklare

"Rekommenderar Maria starkt. Det var en komplicerad försäljning för vår mors dödsbos räkning, och Maria gjorde ett fantastiskt jobb och mer än en skulle kunna begära. Både köpare och vi som säljare har blivit otroligt väl omhändertagna. Jag och min mor har även anlitat Maria vid en tidigare försäljning där vi även då blev supernöjda."

Läs rekommendationer