Magdalena Björklund

Magdalena Björklund

Fastighetsmäklare
magdalena.bjorklund [at] skandiamaklarna.se

Magdalenas främsta styrkor är att skapa förtroende, bygga relationer och få spekulanterna att förstå bostadens värde. Hon har jobbat med försäljning och marknadsföring på olika sätt sedan tonåren, bland annat med bilar och möbler.

Mäklaryrket fick Magdalena upp ögonen för när flera av hennes vänner var rejält missnöjda med oengagerade mäklare. Hon visste att hon kunde göra jobbet mycket bättre. Att det blev just SkandiaMäklarna beror på företagets strävan att alltid vara den ledande kvalitetsmäklaren, vilket också är Magdalenas egen inställning.

Magdalena är en extremt engagerad, påläst och tillgänglig mäklare. Hon drivs av att få kundernas tillit och överträffa deras förväntningar på både slutpris och servicenivå. När hon är ledig gillar Magdalena att laga mat, koppla av i soffan med en tv-serie, resa till spännande platser och gå hundpromenader med sin pomeranian Simba.

4.9 av 5 i betyg från 40 kunder via Hittamäklare

"Magdalena Björklund har visat stort engagemang från början tills försäljningen av lägenheten var klar. Dessutom var hon väldigt trevlig. "

Läs rekommendationer