Magdalena Björklund

Magdalena Björklund

Fastighetsmäklare
magdalena.bjorklund [at] skandiamaklarna.se

Magdalenas främsta styrkor är att skapa förtroende, bygga relationer och få spekulanterna att förstå bostadens värde. Hon har jobbat med försäljning och marknadsföring på olika sätt sedan tonåren, bland annat med bilar och möbler.

Mäklaryrket fick Magdalena upp ögonen för när flera av hennes vänner var rejält missnöjda med oengagerade mäklare. Hon visste att hon kunde göra jobbet mycket bättre. Att det blev just SkandiaMäklarna beror på företagets strävan att alltid vara den ledande kvalitetsmäklaren, vilket också är Magdalenas egen inställning.

Magdalena är en extremt engagerad, påläst och tillgänglig mäklare. Hon drivs av att få kundernas tillit och överträffa deras förväntningar på både slutpris och servicenivå. När hon är ledig gillar Magdalena att laga mat, koppla av i soffan med en tv-serie, resa till spännande platser och gå hundpromenader med sin pomeranian Simba.

4.9 av 5 i betyg från 50 kunder via Hittamäklare

"Rak och ärlig, försökte inte skönmåla något utan vad bara helt ärlig hela vägen. Jag fick uppdateringar löpande kring anmälningar till visningar samt återkoppling direkt efteråt . Hon gjorde verkligen sitt yttersta för att sälja min lägenhet och höll mig med på tåget hela vägen! "

Läs rekommendationer