Gideonsberg, Västerås

Smörblomsgatan 1

  • 3 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavgift: 5 109 kr/mån

Modern trerummare med stor uteplats!

Välkommen till detta fantastiska hem med uteplats - en 3:a om 69 kvadratmeter på bottenplan med ett inbjudande inglasat uterum och en underbar uteplats komplett med trall och grönskande gräsyta. Här möts du av en lägenhet som förenar social samvaro med modernitet.

Välkommen till detta fantastiska hem med uteplats - en 3:a om 69 kvadratmeter på bottenplan med ett inbjudande inglasat uterum och en underbar uteplats komplett med trall och grönskande gräsyta. Här möts du av en lägenhet som förenar social samvaro med modernitet, en bostad från 2020 som fortfarande är som ny. Välbevarade parkettgolv, generöst med ljusinsläpp och välplanerade ytor präglar hela bostaden, där den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd med stora fönster och stilrena färgval.

Bostaden rymmer ett stort master bedroom med generös förvaring i form av garderober längs ena väggen, ett extra sovrum perfekt som barnrum eller kontor, samt ett fräscht och stort badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Det stilrena svarta köket smälter samman med det rymliga och sociala vardagsrummet. Höjdpunkten i denna lägenhet är den härliga uteplatsen - ett inglasat uterum med tillhörande trall och en gräsyta som bjuder in till grillkvällar och avkoppling. Här kan du avnjuta långa sommarkvällar, bjuda in vänner till grillkvällar eller helt enkelt njuta av ditt eget lilla gröna paradis.

Denna bostad erbjuder inte bara en fantastisk boendemiljö utan är även strategiskt belägen med närhet till allt du behöver, matbutiker, bekväma kommunikationer, city, promenadstråk och lekplats finns inom gångavstånd. Välkommen hem till en bostad där varje dag blir en njutning och där uteplatsen blir ditt privata fristad för avkoppling och socialt umgänge.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gideonsberg, Västerås

Smörblomsgatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 195 000 kr
  • 2 195 000 kr Budgivare 1 2024-03-05 14:51