Madeleine Colliander Müller

Madeleine Colliander Müller

Fastighetsmäklare/Kontorschef
madeleine.muller [at] skandiamaklarna.se

Sedan 2014 driver jag SkandiaMäklarna i Danderyd tillsamman med skickliga och erfarna kollegor och nu i år klev min mäklande syster Beatrice Enander in som delägare och partner. Kontoret ligger på Djursholms Torg och har så gjort i mer än 25 år. Vår pappa Bertil startade sitt mäkleri i Djursholm redan 1963 så det finns både tradition och erfarenhet att leva upp till.

För mig handlar fastighetsförmedling om att sälja en tjänst, som i sin grundform ser likadan ut från fastighetsaffär till fastighetsaffär, men som beroende på bostadens karaktär, kundens behov och önskemål, konjunkturläget och slumpens inspel är mycket varierande och skiftande till sin natur. Trots att man, efter många år i branschen, tror att man sett allt och varit med i alla tänkbara (och otänkbara) situationer, ställs man ständigt inför nya utmaningar. Detta ställer höga krav på Dig som yrkesman. Samtidigt som Du skall vara en person i rörelse med initiativförmåga och förhandlingsskicklighet skall Du också vara lyhörd och opartisk. Denna komplexitet är, i mitt tycke, en av yrkets tjusningar och en balansakt jag anser mig hantera med viss skicklighet.

4.9 av 5 i betyg från 102 kunder via Hittamäklare

"Vi är otroligt nöjda med Madeleines insats. Hennes lokalkännedom, kontaktnät och professionalism är guld värd. Hon har hanterat flera av familjens fastighetsaffärer och vi skulle varmt rekommendera henne vidare."

Läs rekommendationer