Madeleine Colliander Müller

Madeleine Colliander Müller

Fastighetsmäklare/Kontorschef
madeleine.muller [at] skandiamaklarna.se

Fastighetsförmedling handlar om att sälja en tjänst, som i sin grundform ser likadan ut från fastighetsaffär till fastighetsaffär, men som beroende på bostadens karaktär, kundens behov och önskemål, konjunkturläget och slumpens inspel är mycket varierande och skiftande till sin natur. Trots att man, efter många år i branschen, tror att man sett allt och varit med i alla tänkbara (och otänkbara) situationer, ställs man ständigt inför nya utmaningar. Detta ställer höga krav på Dig som yrkesman. Samtidigt som Du skall vara en person i rörelse med initiativförmåga och förhandlingsskicklighet skall Du också vara lyhörd och opartisk. Denna komplexitet är, i mitt tycke, ett av yrkets tjusningar och en balansakt jag anser mig hantera med viss skicklighet.

Efter nästan 10 år i branschen vågade jag ta steget och bli min egen. Sedan augusti 2014 driver jag SkandiaMäklarna i Danderyd tillsamman med skickliga och erfarna kollegor. Kontoret ligger på Djursholms Torg och har så gjort i mer än 20 år. För mig kändes det som att komma hem, eftersom jag vuxit upp i kommunen och bor ett stenkast från kontoret med man och barn.

4.9 av 5 i betyg från 30 kunder via Hittamäklare

"Gick ibland inte att nå på telefon (normalt) men ringde inte alltid upp. Osäker på om utgångspriset möjligtvis lades för lågt, men jag tror att det bara var svårt att förutse med rådande marknad. Annars allt mycket bra och smidigt."

Läs rekommendationer