Karin Sahlin

Karin Sahlin

Fastighetsmäklare
karin.sahlin [at] skandiamaklarna.se

Jag tycker själv att jag har ett fantastiskt jobb! Jag har jobbat för SkandiaMäklarna sen 2002 och kan se tillbaka på alla år i branschen med stor tillfredsställelse och glädje. Jag har med tiden skaffat mig en stor kunskap om bostadsrättsmarknaden i Vasastan och på Östermalm. Jag har haft förmånen att regelbundet få många kundrekommendationer, antagligen för att jag är en glad och positiv mäklare som kontinuerligt genererar höga slutpriser åt mina kunder!

För mig ar det mycket viktigt att bostadsaffären genomförs på ett sätt så att alla parter känner sig trygga genom hela affären. Så vill du få ut det mesta av din lägenhetsaffär när du har bestämt dig för att sälja, så tveka inte att boka in ett möte med mig!

4.9 av 5 i betyg från 117 kunder via Hittamäklare

"Det har varit fantastiskt smidigt och effektivt att jobba med Karin. Hon har hållit samman allting på ett bra sätt, kommunikativ och tydlig. Karin känner marknaden väl och vet vilka profiler potentiella köpare har för den lägenhet vi sålde. Har bara positiva erfarenheter genom hela processen."

Läs rekommendationer