Karin Sahlin

Karin Sahlin

Fastighetsmäklare
karin.sahlin [at] skandiamaklarna.se

Jag tycker själv att jag har ett fantastiskt jobb! Jag har jobbat för SkandiaMäklarna sen 2002 och kan se tillbaka på 17 år branschen med stor tillfredsställelse och glädje. Jag har med tiden skaffat mig en stor kunskap om bostadsrättsmarknaden i Vasastan och på Östermalm. Jag har haft förmånen att regelbundet få många kundrekommendationer, antagligen för att jag är en glad och positiv mäklare som kontinuerligt genererar höga slutpriser åt mina kunder! För mig ar det mycket viktigt att bostadsaffären genomförs på ett sätt så att alla parter känner sig trygga genom hela affären. Så vill du få ut det mesta av din lägenhetsaffär när du har bestämt dig för att sälja, så tveka inte att boka in ett möte med mig!

4.6 av 5 i betyg från 25 kunder via RECO

"Valhallavägen 80A såldes med ett belopp jag aldrig drömt om. Klara och tydliga dialoger till en okunnig säljare. Karin är en dam som inte ger sig och tycks arbeta när vi andra sover. Min favoritmäklare bland de 5 jag anlitat.
— Jan-Erik B"

Läs fler rekommendationer

4.8 av 5 i betyg från 27 kunder via Hittamäklare

"Jag var mycket nöjd med Karin, hon hade bra koll på Vasastan och efterfrågan på min lägenhet. Hon skötte allting väldigt smidigt, trots att det var mitt i sommar/semester och var väldigt driven. Jag kan verkligen rekommendera Karin till andra som ska sälja i Vasastan."

Läs rekommendationer