Julian Andersson

Fastighetsmäklare 073-312 92 35

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Julian

Att vara din fastighetsmäklare är för mig mer än ett jobb; det är en passion som drivs av möjligheten att skapa något utöver det vanliga. Varje affär är en chans att göra din bostadsresa till den mest minnesvärda och framgångsrika upplevelsen hittills.

Mitt enkla mål är att inte bara leverera resultat utan att erbjuda en service som överträffar dina förväntningar. Jag är här för att inte bara sälja ett hem utan för att skapa en upplevelse som du kommer att minnas och glatt rekommendera vidare.

Min lokalkännedom är inte bara ett extra plus, det är en avgörande nyckel till framgång. Uppvuxen i Solna/Sundbyberg har jag förstahandsinformation om varje trend och marknadsutveckling. Det, tillsammans med min passion för affärer och en stark förmåga inom sälj och förhandling, ger dig en oslagbar kombination.

Med sälj och förhandling som mina stora styrkor ser jag varje möjlighet som en chans att skapa en vinnande lösning för dig. Varje affär är unik, och jag är här för att skräddarsy varje aspekt efter dina specifika behov och mål. Med en proaktiv och resultatorienterad approach ser jag till att du inte bara når utan överträffar dina bostadsambitioner.

Kontakta mig idag så påbörjar vi resan mot din nästa bostadssuccé! För mig är det inte bara affärer ? det är att förverkliga din bostadsdröm.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.