Solna Centrum, Solna

Skytteholmsvägen 41

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Helrenoverad bostad med exklusiva materialval med uteplats belägen precis intill Solna Centrum!

- Helrenoverad bostad med exklusiva materialval
- Uteplats med utrymme för loungegrupp, grill, matbord, stolar samt växtlighet
- Stora rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter
- Svalt sovrum med plats för dubbelsäng och med goda vförvaringsmöj
- Badrum med tvättmaskin, torktumlare, badkar och kommod
- Modernt kök med stor bänkskiva och goda arbetsytor
- Hall med dubbla platsbyggda garderober
- Trägolv genomgående i hela bostaden
- Stabil förening

Välkommen till denna ljusa och rymliga 3:a i populära Fristaden! Redan i hallen möts du av dubbla platsbyggda garderober för optimal förvaring. Det öppna vardagsrummet har stora fönster och gott om plats för en soffgrupp med soffbord, skapandes en inbjudande atmosfär. Köket imponerar med generösa arbetsytor på en stor marmorbänkskiva och höga överskåp i en ljus och harmonisk färgton. Här finner du också bekvämligheter som fullstor kyl/frys, diskmaskin och ugn med spishäll. Ett stort fönsterparti lyser upp hela köket, inklusive den rymliga matplatsen.

Det första sovrummet bjuder på svalhet och en fin akustikpanel, skapandes en fridfull plats för avkoppling. Det andra sovrummet imponerar med ljusinsläpp, rymlighet och gott om förvaringsutrymme. Dessutom leder det till en generös uteplats där du kan skapa en trevlig loungegrupp, använda grillen eller njuta av maten vid bordet med stolar, omgiven av grönska. Badrummet är en harmonisk kombination av funktionalitet och stil, med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare, badkar och en elegant kommod. Detta boende har genomgått en helrenovering med exklusiva materialval, vilket lyfter det till en ny nivå av komfort och stil.

Denna lägenhet har verkligen ett av Solnas mest centrala lägen! Direkt utanför dörren når du Solna Centrum, där ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar väntar. Här finns allt från post och apotek till systembolag, och det är nära både till city och vackra promenad- och cykelvägar längs vattnet som leder till Kungsholmen. Kort gångavstånd gör det enkelt att utforska området till fots eller med cykel. Smidiga väganslutningar inkluderar Essingeleden via Pampaslänken.

Det centrala läget i Solna erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter. Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på cirka 10 minuter åt ena hållet och till Akalla/Kista åt det andra hållet. Vid Solna Centrum avgår flera busslinjer, och längs Sundbybergsvägen finns ytterligare busshållplatser. Tvärbanan trafikerar sträckan Solna C - Alvik via Sundbyberg C och fortsätter sedan hela vägen till Sickla udde, med närmaste hållplats vid Solna Centrum.

Varmt välkommen att höra av dig för mer information om bostaden samt för visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Solna Centrum, Solna

Skytteholmsvägen 41

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.