Joakim Forsstedt

Joakim Forsstedt

Säljkoordinator
joakim.forsstedt [at] skandiamaklarna.se

Kontorets innesäljare Jocke är en lugn och sansad kille, men med en enorm vilja att lyckas med allt han gör. Det gäller förstås på arbetstid då han bokar in kundmöten för mäklarna, men också när han spelar fotboll, fiskar vid stugan i Dalarna eller tränar barn i freerunning och parkour. Han vill alltid prestera och leverera.

Att ringa upp människor man inte känner för att boka in möten kan låta jobbigt, och Jocke medger att det är ett tufft och krävande jobb. Samtidigt älskar han utmaningen och spänningen inför varje samtal. Det går inte att vara för pushig. Man måste lyssna, bygga förtroende och få den man talar med att sänka garden. Till hjälp har Jocke inte bara sin talang och vilja, utan också västeråsarnas vänlighet, deras intresse för bra bostadsaffärer och SkandiaMäklarnas goda rykte i stan. Dessutom får han mycket energi av den starka gemenskapen och lagandan på kontoret.

Jocke är infödd västeråsare och uppvuxen på Berghamra. Försäljning har alltid intresserat honom och han började tidigt hjälpa sin pappa när familjens bilar skulle säljas på Blocket. Kopplar av gör han gärna genom att producera musik, oftast inom genren som heter Chill House. En annan favoritsysselsättning är fredagsmyset med flickvännen, då de testar olika charkbrickor. Varifrån de godaste kommer? Schweiz ligger väldigt bra till med sina härliga ostar och Sverige har nog de bästa skinkorna