Jetmir Isufi

Jetmir Isufi

Franchisetagare & Fastighetsmäklare
jetmir.isufi [at] skandiamaklarna.se

Välj rätt mäklare när du gör ditt livs affär; välj Skånes mest rekommenderade mäklare 2019, 2020 och 2021!

En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna i ditt liv och därav är valet av fastighetsmäklare inget som skall lämnas åt slumpen. Du skall ställa höga krav och vara kräsen i ditt val av fastighetsmäklare. Min ambition som fastighetsmäklare är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån just ditt läge och din bostad oavsett vilken marknad som råder. Min eftersträvan är att alltid arbeta på det sätt som ger dig en trygg affär men också bäst betalt. Målsättningen är självklart att ni som säljare och köpare självfallet vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Mitt arbetssätt i kombination med mitt stora engagemang samt mina höga ambitioner har gjort att jag under 2019 blev inte bara Kristianstads utan även hela Skånes mest rekommenderade fastighetsmäklare.

Efter tio års säljerfarenhet med meriter som Sveriges bästa säljare och säljare med nöjdast kunder fick jag år 2015 förmånen att bli erbjuden en fastighetsmäklarutbildning via Gävle Högskola av Svensk Fastighetsförmedling.

Med ett kundorienterad arbetssätt där jag alltid sätter kunden i fokus och med ett engagemang där jag alltid lägger ner hela min själ i arbetet med enorm glädje, är jag samtidigt ödmjuk nog att förstå att framgång enbart nås genom hårt arbete!

Efter fem år på Svensk fastighetsförmedling blev jag erbjuden en tjänst som säljcoach/föreläsare där jag fick chans att utbilda våra befintliga och framtida mäklare runt om i landet.

Efter ett års konsultuppdrag har jag äntligen fullföljt min dröm om att öppna en egen mäklarfirma.

SkandiaMäklarna Kristiansstad&Åhus

Varmt välkommen att kontakta mig så pratar vi bostad!

Meriter:
- Årets rookie på Svensk fastighetsförmedling 2018
- Högst försäljningsvärde i Kristianstad 2019, 2020, 2021
- Kristianstads mest rekommenderade mäklare 2018,2019, 2020, 2021, 2022
- Årets mäklare i Sydost 2018, 2019, 2020, 2021
- Sveriges tredje mest rekommenderade mäklare 2020
- Skånes mest rekommenderade mäklare 2019, 2020, 2021
- Flest sålda bostäder i Kristianstad 2019, 2020, 2021, 2022
- Årets mäklare på Svensk fastighetsförmedling (Hela kedjan) 2021

4.9 av 5 i betyg från 87 kunder via Hittamäklare

"Bästa Jetmir Isufi! Jag vill rikta ett stort tack till dig för det fantastiska arbete du gjorde med att sälja mitt hus. Din professionalism och kunskap imponerade verkligen på mig, och jag är oerhört nöjd med resultatet. Med gott samvete kan jag säga att du inte bara är Skånes bästa mäklare, utan snarare Sveriges bästa. Du är verkligen en expert på det du gör, och det märks tydligt att du är rätt man på rätt plats. Tack igen för allt du har gjort. //Hälsningar Bizhar Chalabi "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Jetmir Isufi

Ta del av vår integritetspolicy