Eric Blomstrand

Eric Blomstrand

Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
eric.blomstrand [at] skandiamaklarna.se

Målinriktad och positiv är begrepp som reflekterar mitt arbetssätt. Jag är född och uppvuxen i Strängnäs och har den stora förmånen att få arbeta med mitt drömyrke på hemmaplan tillsammans med mina två bröder.

Som person skulle jag beskriva mig som en ambitiös tävlingsmänniska med en hel del humor och energi. Jag arbetar alltid med att bli bättre på det jag gör, vare sig det är i padelhallen, köket, kontoret eller på visning hemma hos er. Jag har en förkärlek för att prestera och sälja med ambitionen att erbjuda den bästa möjliga tjänsten för just ert boende.

Förtroende är otroligt viktigt i en bostadsaffär och min målsättning är att ni ska känna er trygga med mig framför rodret och min förmåga att styra er affär i hamn.

Varmt välkommen att kontakta mig för ett möte, oavsett om du går i säljtankar eller bara är nyfiken.
 

Meriter & rekommendationer:

2022, Flest rekommendationer via HittaMäklare
"Vi har gjort många bostadsaffärer i våra liv, träffat många mäklare men Eric är bättre än bäst av dem alla. Kunnig, engagerad, kommunikativ, pålitlig, noggrann, och mycket trevlig - mao allt man kan önska sig av en mäklare vid en bostadsaffär." - Säljare på Bataljonsgatan 10A

4.9 av 5 i betyg från 53 kunder via Hittamäklare

"Erik du var en utmärkt och duktig. Du hade kombination av många olika detaljer, egenskaper och personligheter. jag kände trygghet och Bekväm till med hela förrsilja Processen . du hade bra erfarenhet."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Eric Blomstrand

Ta del av vår integritetspolicy