Centrala Tyresö, Tyresö

Björkbacksvägen 75

REDO™
  • 2 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och stor 2:a med uteplats!

Eftertraktad markplans-tvåa i centralt läge!

Välkommen till Björkbacksvägen 75 och denna sällsynta bostad belägen i ett oerhört centralt och trevligt läge av Tyresö där allting ni önskar finns på bekväma gångavstånd.
Här erbjuds en välplanerad tvåa på 73 kvm med en fantastisk uteplats i härligt solläge. Bostaden är i gott skick med nyrenoverat kök och ett stambytt badrum. Förråd tillhör bostaden och barnvagn/cykel/rullstolsförråd finns i anslutning till porten.

- Sällsynt på marknaden- passa på.
- Stor uteplats i härligt solläge.
- Renoverat kök 2023.
- Stambytt och helkaklat badrum 2015.
- Ett stenkast från Tyresö Centrum med all dess service.
- Direkt närhet till centrum, bussar, gym, idrottsanläggningar, natur och skärgård.

Hallen erbjuder en generös L-formad hall med goda förvaringsmöjligheter genom garderober. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med ekparkett på golv och ljusmålade väggar. Här med plats för dubbelsäng, nattduksbord samt garderober.

Vidare öppnar bostaden upp sig med de sociala ytorna där stora fönsterpartier skänker ett vackert ljusinsläpp till rummen.
Först och främst ett mycket rymligt vardagsrum med plats för såväl stor soffgrupp samt övrigt möblemang efter tycke och smak. Här kan ni med enkelhet njuta av långa mysiga stunder med familj och vänner av den stora skalan. Tack vare rymden finns möjligheten att bygga till en sovalkov om behovet finns.

Från vardagsrummet når vi utgången till den trevliga trädäckade uteplatsen som i ett härligt solläge erbjuder ett ogenerat läge med utsikt över gräsytor och vackra träd som inger en mysig parkkänsla.
Här kan ni inreda med en loungegrupp eller matgrupp som rymmer plats för både vänner och familj.

Köket är nyrenoverat år 2023 i mycket smakfull stil där man noga planerat in i minsta detalj för att skapa det ultimata köket såväl praktiskt som utseendemässigt. Rejäla arbetsytor samt stora förvaringsmöjligheter erbjuds genom skåp/lådor. Även fullt utrustat med smart planering, helt enkelt köket för dig som älskar att laga mat. I köket finns även en köksö med vinkyl installerat. Möjligt att även ha ett matbord för cirka 4 personer.

Bostaden erbjuder i dagsläget ett stort badrum med wc, dusch, handdukstork, spegelskåp, handfat samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring ovan. Möjlighet till att skapa ett badrum och en WC med ingång från hallen. Badrummet är helkaklat och stambytt 2015.

OMRÅDE & FÖRENINGEN
Björkbacken som är en stabil och bra förening med totalt 383 lägenheter. Området är grönt och det är långt avstånd mellan varje hus vilket gör att man inte har någon insyn i något av rummen. Föreningen är lågt belånad och har flera gemensamma utrymmen som tvättstuga (port 63), cykelförråd, bastu (port 43) och övernattningslägenhet (port 73) och gemensamhetslokal (port 77).

Här bor du på mycket bra läge på Björkbacksvägen, endast ett par minuters promenad till Tyresö centrum. Närmsta busshållplats hittar du intill området (Bollmoraberg) eller vid Tyresö centrum där bussarna går med mycket täta avgångar. När du köper lägenheten på Björkbacken får du närhet till centrums utbud av restauranger, caféer, och matbutiker samt har promenadstråk, parker och natur inpå knuten. Öppna förskolan ligger mycket nära och även låg-och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala finns på gångavstånd utan att korsa stora vägar. Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

Hjärtligt välkommen att höra av dig för mer information!

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Tyresö, Tyresö

Björkbacksvägen 75

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.