David Ling

David Ling

Fastighetsmäklare
david.ling [at] skandiamaklarna.se

Välkommen!

Mitt namn är David Ling och jag är fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna!

Jag förmedlar bostadsrätter och villor med fokus på Årsta/Stureby/Östberga/Älsvjö.

I grund och botten är jag från Göteborg men likt Göteborg kallas Lilla London ser jag Årsta som lilla Göteborg. Som fastighetsmäklare är jag otroligt personlig och ser att personkemin är nyckeln till en lyckad bostadsaffär, har man samma syn ser man samma mål.

När ni anlitar mig erbjuder jag er stor kunskap, enormt driv och nyfikenheten på att lära känna er och er bostad för att tillsammans få de resultat vi söker! Jag har tidigare erfarenhet från lagsport och har klart för mig att bra samarbete, kommunikation och hårt jobb ger resultat.

Varmt välkommen att kontakta mig för frågor eller funderingar!

5 av 5 i betyg från 15 kunder via Hittamäklare

"David var lysande, jag har känt mig trygg genom hela processen och man märkte verkligen hans engagemang från sekund ett! När man ska sälja sin (älskade) lägenhet så behöver man någon som är lyhörd för ens egna behov, men samtidigt någon som också lyssnar in säljarens behov för en lyckad affär, och det har verkligen lyst igenom. Han har varit tillgänglig på telefonen hela tiden för små som stora frågor och jag har uppskattat hans kunskap om Årsta, erfarenhet samt kontaktnät. Rekommenderar honom starkt!"

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med David Ling

Ta del av vår integritetspolicy