Alexander Helin

Alexander Helin

Fastighetsmäklare
alexander.helin [at] skandiamaklarna.se

Hej, Alexander Helin heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna med fokus på bostadsrätter och hus i Högdalen och Bandhagen.

Jag har tidigare en bakgrund inom flera lagsporter och anser att samarbete, kommunikation och ett stort engagemang är tre viktiga ingredienser för att kunna nå ett bra resultat.

Jag brinner för att hjälpa människor och tycker därför det är viktigt att varje människa känner sig sedd och att mitt arbete genomsyras av kvalité, ett stort lugn och ärlighet. Kvalitet före kvantitet!

Det är viktigt för mig att både du som säljare och köpare känner ett stort förtroende för mig som mäklare och att ni kan känna er trygga genom hela processen. Detta uppnås, enligt mig, genom bra återkoppling, tydlighet och tillgänglighet. 

4.8 av 5 i betyg från 16 kunder via Hittamäklare

"Alexander was very helpful throught out the procces, we are satisfied with the outcome and would absolutely recomend him to anyone that is looking for a Sales agent. Alexander was flexibel and comunicative,a very smoth and enhanced experience. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Alexander Helin

Ta del av vår integritetspolicy