Alexander Helin

Alexander Helin

Fastighetsmäklare
alexander.helin [at] skandiamaklarna.se

Hej, Alexander Helin heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna med fokus på bostadsrätter och hus i Älvsjö, Örby/Örby slott, Årsta, Högdalen, Bandhagen, Hagsätra, Rågsved, Ormkärr, Östberga, Solberga och Fruängen.

Jag har tidigare en bakgrund inom flera lagsporter och anser att samarbete, kommunikation och ett stort engagemang är tre viktiga ingredienser för att kunna nå ett bra resultat.

Jag brinner för att hjälpa människor och tycker därför det är viktigt att varje människa känner sig sedd och att mitt arbete genomsyras av kvalité, ett stort lugn och ärlighet. Kvalitet före kvantitet!

Det är viktigt för mig att både du som säljare och köpare känner ett stort förtroende för mig som mäklare och att ni kan känna er trygga genom hela processen. Detta uppnås, enligt mig, genom bra återkoppling, tydlighet och tillgänglighet.

4.9 av 5 i betyg från 27 kunder via Hittamäklare

"Alexander har under hela försäljningen varit lätt att kommunicera med och har alltid varit lätt att nå. Vi är mycket nöjda med att ha haft Alexander som vår mäklare. Jag rekommenderar honom starkt."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Alexander Helin

Ta del av vår integritetspolicy