Fastighetsmäklare i Tyresö/Älta

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Tyresö / Älta

Vi hjälper såväl köpare som säljare i deras bostadsaffärer!

Du vet väl att vi på SkandiaMäklarna har en podcast som heter Bostadsköpet. Här hjälper vi dig som är på väg att köpa en bostad. Många tips och lite matnyttig information. Självklart är du alltid välkommen att komma förbi vårt kontor för mer personlig service.

Lycka till med ditt framtida bostadsköp – VÄLKOMMEN HEM

Klicka på länken nedan så kommer du till podden.

Du följer väl oss på Instagram? Om inte gör det – allt från inredning, bostäder och aktuella händelser och nyheter om bostadsmarknaden.

Instagram; skandiamaklarnatyresoalta

SkandiaMäklarna är ett digitalt bolag som alltid har dig som kund i fokus. Vi kan både värdera din bostad och visa dig bostäder digitalt. Med hjälp av dagens teknik finns fler olika möjligheter om du vill värdera din bostad eller köpa bostad. Tillsammans hittar vi lösningar som passar dig. Vill du boka en värdering via videosamtal kan du läsa mer här.

För oss på SkandiaMäklarna är det alltid du som kund som står i fokus! Ett kvitto på det är att vi är Tyresös mest anlitade mäklarbyrå och dessutom den som får bäst betalt. Detta beror på vår kunskap, professionalitet, erfarenhet och engagemang i dig och din affär oavsett om du är köpare eller säljare!

Söker du efter ditt nya drömboende? Då är du välkommen att kontakta oss, antingen kommer du in till oss i vår nya fina lokal för ett förutsättningslöst möte alternativt så kommer vi hem till dig. När du funderar på att byta bostad är det viktigt att veta vad du kan få ut vid en försäljning och att du förbereder dig genom att t ex söka lånelöfte. Vi har samarbete med flera av de stora bankerna och hjälper gärna till med en kostnadsfri värdering för ett lånelöfte inför ett kommande bostadsköp. Har du andra frågor gällande ditt kommande drömboende så hjälper vi till med det också, köper du i Tyresö eller Älta då är vi på vår hemmaplan och kan det mesta. Letar du drömboende utanför vårt område - då har vi fantastiska kollegor på över 90 olika platser i Sveriges avlånga land och självklart ser vi till att de hjälper dig.

 

Södergården

Paris, London, New York eller Södergården…Oavsett etta eller penthouse så får du samma höga standard!

För att alla skall kunna hitta hem i Södergården har vi skapat en varierad palett av storlekar och våningstyper. Men oavsett om du faller för den minsta ettan eller ett penthouse så är alla bortskämda med samma ovanligt höga grundstandard redan från ritbordet. En standard som triumferas i de uppenbara ting som du först kommer lägga märke till. Ting som de för projektet specialritade köken, de fina ytskikten och omsorgen om detaljerna. Det du med tiden kommer uppskatta är hur väl de är planerade. Hur generöst ljusinsläppet är. Och hur allt detta samspelar till en helhet som står ut och kommer stå sig över tid.

Så frågan är om vi kommer få glädjen att välkomna dig till ett penthouse med takterrass, en loftvåning med franska balkonger, en etta med egen uteplats, en hörnlägenhet med balkong eller en genomgående våning med franska balkonger.

Fastighetsmäklare i Tyresö / Älta

När du köper eller säljer din bostad så vill vi självklart vara ditt förstahandsalternativ och därför sätter vi alltid trygghet och kvalitet i fokus när du ska göra ditt livs största affär. Vi bistår dig med allt från rådgivning till snyggt och prydligt visningsmaterial, juridiska spörsmål samt deklaration vid avslutad försäljning. Oavsett om du vill köpa eller sälja:

  • Hus
  • Radhus
  • Bostadsrätter
  • Gårdar och tomter
  • Nyproduktion
  • Fritidshus

Så är du välkommen att kontakta oss. Självklart bistår vi med hjälp även när det gäller kommersiella fastigheter och boende i Spanien.

Samarbetspartners

För att du ska känna trygghet genom hela processen samarbetar vi med bra och pålitliga samarbetspartners. Vi arbetar bara med de som vi själva kan tänka oss att anlita privat. Detta gäller oavsett om det är homestyling, flyttfirma, städfirma eller besiktningsföretag. När det gäller hantverkare har vi också flera vi kan rekommendera, fråga oss. Vill ni veta om de är duktiga? Kom in på vårt nya kontor och titta!

Söker du ditt drömhem?

Lugn, det är då du kan vända dig till oss. Vi, som den överlägset största aktören i området, har vetskap om vad som är på väg ut på marknaden långt innan objekten marknadsförs. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just ditt drömboende. Vi ser fram emot att kunna möte dig i dörren med ett: Välkommen Hem.

Våra mäklare i Tyresö/Älta

Anna Svanholm
Fastighetsmäklare / Kontorschef
anna.svanholm [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Linda Blomberg
Fastighetsmäklare
linda.blomberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Helene Carlsson
Fastighetsmäklare
helene.carlsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Tim Sandberg
Fastighetsmäklare
tim.sandberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Emma Ekholm
Fastighetsmäklare
emma.ekholm [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Ella Hedlund
Fastighetsmäklare
ella.hedlund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Martin Carlsson
Fastighetsmäklare
martin.carlsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Michell Balok
Fastighetsmäklare
michell.balok [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Pia Schenström Thunberg
Koordinator
pia.schenstromthunberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Mathilda Svanholm
Marknad- och eventansvarig
mathilda.svanholm [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Felicia Bång Larsson
Mäklarassistent
felicia.banglarsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Bonnie
Mood Manager