Mäklare Trångsund/Skogås
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Trångsund/Skogås

Redo för att byta bostad? Kom in till din lokala mäklare i Trångsund. SkandiaMäklarna hittar du på Trångsundstorget 1. Vi finns här för att hjälpa dig att lyckas med din bostadsaffär, oavsett om du ska köpa, sälja eller både och. Vi har god lokalkännedom och svarar gärna på frågor om området eller gör en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. Vi som arbetar här känner till området mycket väl och vi är stolta sponsorer till Trångsunds hockey, Skogås-Trångsund FF och rackethallen i Skogås. Välkommen in till oss!

Din fastighetsmäklare i Trångsund

Kom in till oss om du vill veta mer om områdenas skolor, restauranger, post- och bankkontor. Vi har hjälpt många att hitta hit och vet vad du som köpare eller säljare efterfrågar. Tillsammans ser vi till att din bostadsaffär blir både lönsam och trygg samtidigt som du får hjälp med allt från objektsbeskrivning och visning till budgivning och köpekontrakt; helt enkelt från första kontakt till tillträde. Flytta tillsammans med SkandiaMäklarna i Trångsund och Skogås. Vi genomför affärer i närliggande orter också, såsom Stortorp, Mörtvik, Länna och Sjöängen.

Vi förmedlar följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Gårdar och tomter
  • Lantbruk
  • Nyproduktion
  • Fritidshus

Lita till oss på SkandiaMäklarna när du vill byta bostad.

Flytta enkelt med oss

En flytt kan vara besvärlig och tung. Men den behöver inte vara det. Låt oss hjälpa dig att sälja din nuvarande bostad och hitta hem på riktigt. Vi har dessutom professionella samarbetspartner inom homestyling, städ och flytt. Det gör hela processen smidig från början till slut.

Hitta ditt drömhem i Skogås eller Trångsund

Letar du med ljus och lykta efter din drömbostad? Kanske är det ett charmigt parhus i en radhuslänga, eller nyproducerad lägenhet i centrala Trångsund? Låt oss hjälpa dig att scanna bostadsmarknaden. Vi ser potentialen och vet när ett intressant objekt blir tillgängligt, före de flesta andra. Lita till oss och vår goda lokalkännedom i Trångsund och Skogås när du är redo för ett bostadsbyte, oavsett om du ska hitta din första egna lägenhet eller en villa med trädgård.

Välkommen in på möte eller gör en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. SkandiaMäklarna hjälper dig att hitta hem.

Våra mäklare i Trångsund/Skogås

Niklas Edman Andersson
Fastighetsmäklare
niklas.edmanandersson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Nina Ljuhs
Fastighetsmäklare / Kontorschef
nina.ljuhs [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Magnus Wångrell
Fastighetsmäklare
magnus.wangrell [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Fredrik Andersen
Fastighetsmäklare
fredrik.andersen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Mikael Öberg
mikael.oberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Kristina Lindholm
Fastighetsmäklare
kristina.lindholm [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Trångsund/Skogås
Trångsundstorget 1
14264 Trångsund
Fax 08-771 70 78
E-post trangsund [at] skandiamaklarna.se