Nina Ljuhs

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion 072-317 73 70

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Nina

Jag har sedan 2003 arbetat på SkandiaMäklarna i Trångsund/Skogås/Sköndal och driver själv kontoret sedan 2012 med nu 4 anställda.
Att arbeta som fastighetsmäklare innebär för mig att alltid ha kunden i fokus och kunna erbjuda bästa möjliga service för att varje bostadsaffär ska bli den bästa.

I mitt arbete upplevs jag som tillgänglig, positiv, tydlig, erfaren och ambitiös. Jag finns alltid tillgänglig vid frågor och funderingar och strävar efter att mina säljare och köpare ska känna sig trygga under hela processen.

Att jobba för SkandiaMäklarna innebär kvalitet i alla delar från värdering och foto till visningen och budgivning. Kvalitet är enormt viktigt för att kunna framhäva en bostad på bästa sätt och för att få bra betalt!

De flesta av mina försäljningsuppdrag är återkommande kunder och rekommendationer vilket fortsätter att driva mig framåt och vara professionell i min yrkesroll. Mitt mål är att mina kunder ska göra en bra affär både som köpare och säljare och rekommendera mig till sina vänner, grannar eller kollegor.

Varmt välkommen att kontakta mig så ska jag berätta mer.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.