Mäklare Saltsjöbaden
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden hittar du ett av SkandiaMäklarnas många kontor. Vi har sedan 1993 arbetat i Saltsjöbadens fagra miljöer och byggt upp en gedigen lokalkännedom. På samtliga av våra lokalkontor sitter handplockade, kompetenta och engagerade mäklare som brinner för sitt yrke. Kom in till din fastighetsmäklare i Saltsjöbaden för att få hjälp med att köpa eller sälja bostad. Med vår erfarenhet vet vi vad som genererar en lyckad bostadsaffär.

Vi hjälper dig genom hela bostadsprocessen

På SkandiaMäklarna ser vi det som en självklarhet att finnas där från det första mötet till det sista. När du kontaktar oss kommer vi att erbjuda dig en kostnadsfri rådgivning och värdering, så att du kan ta ställning till om vi är rätt mäklarfirma för just dig. Om du väljer att ingå ett samarbete med oss kommer våra engagerade och drivna mäklare hjälpa dig med bland annat följande:

  • Objektbeskrivning
  • Visning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt

Detta gör SkandiaMäklarna unika

Det som gör oss på SkandiaMäklarna unika är vår förmåga att alltid vara engagerade och drivna i din affär. Det handlar inte bara om kunniga mäklare, utan även om kundrelationen. Därför erbjuder vi dig att ta del av våra kontakter inom bank och finans, städ- och flyttfirmor, trygghetsförsäkringar och homestylingföretag.

Det som gör att SkandiaMäklarna sticker ut på marknaden är vår vilja att lyckas. Tomt, bostadsrätt, villa eller lokal – inget uppdrag är för litet eller stort.

Hitta ditt drömboende med SkandiaMäklarna

Eftersom vi värdesätter lokalkännedom och god kunskap om bostadsmarknaden vet hur du hittar ditt drömboende. Vi som jobbar på de lokala kontoren runt om i Sverige vet att ingen människa är den andra lik och vill uppfylla just dina behov och önskningar.

Våra mäklare i Saltsjöbaden

Elisabeth Carlman-Gibson
Fastighetsmäklare
elisabeth.carlman-gibson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Frida Eklund
Fastighetsmäklare
frida.eklund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Saltsjöbaden
Hamnmagasinet, Skogsövägen 8
13333 Saltsjöbaden
E-post saltsjobaden [at] skandiamaklarna.se