Fastighetsmäklare i Nacka

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Nacka

Välkommen till SkandiaMäklarna i Nacka. Vi är en av Nackas största mäklarbyråer och har funnits i området sedan 90-talet. Vi anser att när du ska göra en bostadsaffär är det viktigt att du har en mäklare som du känner dig trygg med. Med våra erfarna, duktiga mäklare vet du att din bostadsaffär är i trygga händer. Vi hjälper dig att hitta hem.

Vad kan SkandiaMäklarna hjälpa dig med?

Oavsett om du ska köpa eller sälja så kan SkandiaMäklarna i Nacka erbjuda dig hjälp med alla delar av bostadsaffären. Vi finns med dig under varje steg i processen och erbjuder vår expertis för att du ska bli så nöjd som möjligt. SkandiaMäklarna är den ledande kvalitetsmäklaren. Våra mäklare är kunniga och drivna, med god kunskap om Nacka och den lokala fastighetsmarknaden. Det innebär att vi kan erbjuda dig hjälp med en snabb värdering och att hitta rätt bostad. Vi hjälper dig med alla viktiga delar i en bostadsaffär som professionella värderingar, högkvalitativa och tryckta objektsbeskrivningar, aktiva visningar med pålästa mäklare, transparenta budgivningar och köpekontrakt upprättade av jurister.

Utöver detta har vi samarbetspartners som håller samma höga kvalitet inom bland annat styling, besiktning, fotografering och flyttstädning. Vi vill att en flytt ska vara så enkel som möjligt, därför erbjuder vi också trygghetsförsäkringar och andra tjänster som förenklar fastighetsaffären. Om du anlitar SkandiaMäklarna behöver du inte oroa dig för någonting. Vi tar hand om dig och ser efter dina intressen.

Vi vill bli den bästa fastighetsmäklaren i Nacka

SkandiaMäklarna vill att du ska bli nöjd och känna dig sedd. Alla har olika behov och det är vårt mål att ingen ska behöva nöja sig med något mindre än att få sina behov prioriterade. Vår målsättning är inte att vara den mäklarbyrå som säljer mest utan målet för oss är alltid att leverera den högsta kvalitén.

För SkandiaMäklarna är hög kundnöjdhet någonting självklart. Därför är vi extra stolta när vi läser SKI’s rapport för 2018 och ser att SkandiaMäklarna som enda bolag i branschen ökar i kundnöjdhet. Vi vet att på en tuff marknad blir mäklarens insats viktigare än någonsin.

Funderar du på att köpa eller sälja?

Hitta ditt drömboende tillsammans med oss. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av ditt boende eller för att höra mer om vilka bostäder som för närvarande finns på marknaden. Vi finns här för att svara på frågor och bistå dig i allt som rör bostadsbytet. Välkommen!

Samarbetspartners

För att du ska känna trygghet genom hela processen samarbetar vi med bra och pålitliga samarbetspartners. Vi arbetar bara med de som vi själva kan tänka oss att anlita privat. Detta gäller oavsett om det är bankhjälp, homestyling, flytt-/ städfirma eller besiktningsföretag. När det gäller hantverkare har vi också flera vi kan rekommendera, fråga oss. Vi har använt deras hjälp i våra egna, privata bostäder och kan visa er bilder på resultatet.

 

4.7 av 5 i betyg från 11 kunder via RECO

"Caroline är väldigt professionell, lyhörd, engagerad och förtroendeingivande. Hon arbetar mot uppsatta mål och överträffar dem. Hon hanterar balansen mellan köpare och säljare på ett väldigt proffsigt sätt så att båda parter känner sig nöjda. Rekommenderas varmt!
— Hamdija G"

Läs fler rekommendationer

Våra mäklare i Nacka

Caroline Hazelius
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
caroline.hazelius [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Carina Norrbom
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
carina.norrbom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Ella Andersson
Fastighetsmäklare
ella.andersson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Fatos Cetinkaya
Fastighetsmäklare
fatos.cetinkaya [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Petter Johansson
Fastighetsmäklare
petter.johansson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Pierre Sundberg
Fastighetsmäklare
pierre.sundberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Izabella Höglund
Säljkoordinator / Fastighetsmäklare
izabella.hoglund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Gustav Stenberg
Fastighetsmäklare
gustav.stenberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)