Fastighetsmäklare i Nacka
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Nacka

När du ska göra en bostadsaffär är det viktigt att du har en mäklare som du känner dig trygg med. Detta är vi på SkandiaMäklarna mycket medvetna om. Med våra erfarna, duktiga mäklare vet du att din bostadsaffär är i trygga händer. Vi hjälper dig att hitta hem.

Vad kan SkandiaMäklarna hjälpa dig med?

Oavsett om du ska köpa eller sälja så kan SkandiaMäklarna i Nacka erbjuda dig hjälp med alla delar av bostadsaffären. Vi finns med dig under varje steg i processen och erbjuder vår expertis för att du ska bli så nöjd som möjligt. SkandiaMäklarna är den ledande kvalitetsmäklaren. Våra mäklare är kunniga och drivna, med god kunskap om Nacka och den lokala fastighetsmarknaden. Det innebär att vi kan erbjuda dig hjälp med en snabb värdering och att hitta rätt bostad. Vi hjälper dig bla med:

  • Värdering
  • Besiktning
  • Objektbeskrivning
  • Visning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt

Oavsett vilken typ av bostad du vill köpa eller sälja hjälper vi dig. Vi vill att en flytt ska vara så enkel som möjligt, därför erbjuder vi också trygghetsförsäkringar och andra tjänster som förenklar fastighetsaffären. Om du anlitar SkandiaMäklarna behöver du inte oroa dig för någonting. Vi tar hand om dig och ser efter dina intressen.

Vi vill bli den bästa fastighetsmäklaren i Nacka

SkandiaMäklarna vill att du ska bli nöjd och känna dig sedd. Alla har olika behov och det är vårt mål att ingen ska behöva nöja sig med något mindre än att få sina behov prioriterade. Vi satsar på att bli den fastighetsmäklare som säljer bäst, inte mest.

Funderar du på att köpa eller sälja?

Hitta ditt drömboende tillsammans med oss. Kontakta oss idag för en kostnadsfri värdering av ditt boende eller för att höra mer om vilka bostäder som för närvarande finns på marknaden. Vi finns här för att svara på frågor och bistå dig i allt som rör bostadsbytet. Välkommen!

Våra mäklare i Nacka

Caroline Hazelius
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
caroline.hazelius [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Carina Norrbom
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
carina.norrbom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Tobias Aasa
Fastighetsmäklare
tobias.aasa [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Emma Thelin
Fastighetsmäklare
emma.thelin [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Maria Bille
Fastighetsmäklare
maria.bille [at] skandiamaklarna.se (E-posta)