Fastighetsmäklare i Mölndal/Mölnlycke

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Mölndal/Mölnlycke

När du ska köpa eller sälja bostad är det viktigt att du har en fastighetsmäklare som du kan lita på. Vi på SkandiaMäklarna har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med alla delar av bostadsaffären, oavsett om du ska sälja eller köpa en fastighet eller lägenhet. Med vår kompetens, engagemang och nära kundsamarbete så kan du vara säker på att du är i trygga händer.

Detta hjälper SkandiaMäklarna dig med

Vi vill göra det enkelt för dig att hitta din drömbostad eller rätt köpare till din försäljning. SkandiaMäklarna finns med dig genom hela processen och hjälper dig med allt från enkel rådgivning till styling, besiktning, försäkringar, bankkontakt, juridisk rådgivning och mycket mer.

Vi har många bra lokala samarbeten varav några exempel är:

  • Anticimex
  • Hemfrid flyttstäd och flytthjälp
  • Handelsbanken
  • Mitt bolån
  • Familjens jurist
  • Deko styling
  • Décor de Linda Styling
  • Babycard

Vi är mycket måna om att våra kunder ska bli nöjda och vi finns alltid där för att bistå med vår erfarenhet och kunskap. Eftersom vi har förmedlat bostäder under lång tid har vi god kännedom om den lokala marknaden, oavsett vilken typ av bostad som ska säljas. Utifrån det värderar vi din bostad så att den kan säljas för så bra slutpris som möjligt. Vår långa erfarenhet innebär även att vi har en stor kundkrets som du får tillgång till genom att anlita oss.

Din lokala fastighetsmäklare

Vår ambition är att bli ledande fastighetsmäklare i Mölndal. Vi lyssnar alltid på våra kunder och strävar efter att ständigt förbättra vår service. För oss är ingenting viktigare än att du som kund blir nöjd och får dina önskemål uppfyllda. För att försäljningen ska underlättas ännu mer för dig har vi även trygghetsförsäkringar och andra tjänster som du kan ta del av.

Vi vet hur du hittar ditt drömboende

En bostadsaffär är en av de största affärerna man gör under sitt liv. Därför vet vi att det är viktigt att hitta rätt mäklare. Inga människor och inga hem är likadana, alla är unika. Vi kan hjälpa dig att hitta just ditt drömhem.

 

Våra mäklare i Mölndal/Mölnlycke

Andreas Hansson
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
andreas.hansson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Jennifer Ahlborg
Fastighetsmäklare
jennifer.ahlborg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Krister Petersson
Blivande fastighetsmäklare
Patrik Knape
Blivande fastighetsmäklare
patrik.knape [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Rasmus Johannesson
Blivande fastighetsmäklare
Viktor Pyk
Blivande fastighetsmäklare