Fastighetsmäklare i Mölndal
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Mölndal

När du ska köpa eller sälja hus är det viktigt att du har en fastighetsmäklare som du kan lita på. Vi på SkandiaMäklarna har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med alla delar av bostadsaffären, oavsett om du ska sälja eller köpa en fastighet. Med vår kompetens, engagemang och vårt nära kundsamarbete så kan du vara säker på att du är i trygga händer.

Detta hjälper SkandiaMäklarna dig med

Vi vill göra det enkelt för dig att hitta din drömbostad eller rätt köpare till din fastighet. SkandiaMäklarna finns med dig genom hela processen. Vi hjälper dig med:

  • Objektbeskrivning
  • Visning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt

Vi är mycket måna om att våra kunder ska bli nöjda och vi finns alltid där för att bistå med vår erfarenhet och kunskap. Eftersom vi har förmedlat bostäder under lång tid har vi god kännedom om den lokala marknaden, oavsett vilken typ av fastighet som ska säljas. Utifrån det värderar vi din bostad så att den kan säljas för sitt rätta värde. Vår långa erfarenhet innebär även att vi har en stor kundkrets som du får tillgång till genom att anlita oss. Vi har dessutom nära samarbete med städfirmor, flyttfirmor och inredningsstylister.

Din lokala fastighetsmäklare

Vår ambition är att bli ledande fastighetsmäklare i Mölndal. Vi lyssnar alltid på våra kunder och strävar efter att ständigt förbättra vår service. För oss är ingenting viktigare än att du som kund blir nöjd och får dina önskemål uppfyllda. För att försäljningen ska underlättas ännu mer för dig har vi även trygghetsförsäkringar och andra tjänster som du kan ta del av.

Vi vet hur du hittar ditt drömboende

En fastighetsaffär är en av de största affärerna man gör under sitt liv. Därför vet vi att det är viktigt att hitta rätt mäklare. Inga människor och inga hus är likadana, alla är unika. Vi kan hjälpa dig att hitta just ditt drömhem.

Våra mäklare i Mölndal

Anders Malmberg
Fastighetsmäklare
anders.malmberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Carl-Henrik Henrell
Fastighetsmäklare
carl-henrik.henrell [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Malin Andersson
Fastighetsmäklare
malin.andersson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Mölndal
Biblioteksgatan 1A
435 30 Mölnlycke
E-post carl-henrik.henrell [at] skandiamaklarna.se