Broslätt, Mölndal

Ponnygatan 6C

REDO™
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 995 000 kr
Månadsavgift: 5 408 kr/mån

Lägenhet i absolut toppskick

Välkommen till Ponnygatan 6C - din framtida drömbostad!

Denna fantastiska bostadsrätt erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet. Belägen på en lugn gata, i ett eftertraktat område, erbjuder denna lägenhet det bästa av stadsliv och avkoppling.

Lägenheten är omsorgsfullt renoverad och presenterar sig i absolut toppskick. Hallen välkomnar dig med elegant klinkergolv, som smidigt övergår till enstavig parkett i hela lägenheten. Detta ger en känsla av enhetlighet och stil, samtidigt som det ger en varm och inbjudande atmosfär.

Köket är äldre men i bra skick och går i stilrena färger. Här finns gott om förvaring och plats för matbord samt öppnar upp mot balkongen i västerläge som erbjuder för - och eftermiddagssol, perfekt för avkoppling och sociala stunder.

Badrum och gästtoalett har precis genomgått omfattande renovering för att ge dig en fräsch och modern miljö att njuta av. Renoveringen innefattar förstklassiga material och stilfull design för att skapa en unik atmosfär som passar din smak och livsstil. I badrummet finns dusch, toalett, handdukstork, golvvärme och tvättmaskin för att underlätta i vardagen.

Med tanke på din bekvämlighet och komfort har denna bostad två renoverade sovrum i absoluta toppskick. Här finns rymliga garderober och fina ytskikt som går i tema med resten av lägenheten. Här finns gott om plats för att organisera dina kläder och förvara dina tillhörigheter på ett prydligt sätt.

Som om inte det vore nog har du även tillgång till en underbar privat innergård, komplett med lekplatser och grillytor. Detta erbjuder dig och dina grannar möjligheten att njuta av utomhusaktiviteter och umgås i den grönskande miljön.

Läget är perfekt med närhet till bekvämligheter som butiker, restauranger och grönområden. Kommunikationerna är utmärkta, med närhet till kollektivtrafik och enkel åtkomst till hela staden.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostadsrätt på Ponnygatan 6C.
Kontakta oss idag för att boka visning och upptäck allt som denna bostad har att erbjuda.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Broslätt, Mölndal

Ponnygatan 6C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.