Broslätt, Mölndal

Fullblodsgatan 7A

REDO™
  • 3 rum
  • 66,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 5 564 kr/mån

Trivsam trea i bra skick!

Denna renoverade lägenheten, belägen på Fullblodsgatan 7A i Mölndal, erbjuder en perfekt kombination av komfort, praktiskt utrymme och bekvämlighet. Med en yta på 66,5 kvadratmeter och fördelat på 3 rum, är detta en idealisk bostad för såväl singlar som små familjer.

Genomgående präglas lägenheten av en modern och smakfull design, vilket ger en känsla av elegans och harmoni. Det ljusa och luftiga vardagsrummet välkomnar dig med generösa ytor för både avkoppling och underhållning. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en behaglig atmosfär.

Det välutrustade köket erbjuder både stil och funktionalitet. Med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme är det en plats där matlagning blir till en njutbar upplevelse. Köket har även gott om plats för en matplats där du kan njuta av goda måltider tillsammans med familj och vänner.

De två rymliga sovrummen erbjuder en avkopplande oas för vila och återhämtning. Med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler samt bra med garderobsutrymme, är dessa rum perfekta för att skapa en personlig och avkopplande miljö.

Lägenhetens badrum är stilrent och modernt, utrustat med bekvämligheter som bidrar till en lyxig vardag. Här finns en dusch och tvättmaskin samt praktisk förvaring och snygga detaljer.

Med balkong i sydväst som vetter mot gården drar man nytta av solen hela vägen fram till solnedgång.
Dessutom erbjuder lägenheten gott om förvaringsmöjligheter, med inbyggda garderober och skåp som hjälper till att hålla ordning och reda.

Beläget i en stabil och välskött förening, kan du känna dig trygg med ditt boende. Närliggande bekvämligheter inkluderar den trevliga innergården, busshållsplats, skolor och närhet till Mölndals Galleria vilket gör det till en bekväm och attraktiv plats att bo på.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet på Fullblodsgatan 7A en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med sitt fina skick genomgående och det praktiska läget är det en bostad som inte lämnar något övrigt att önska.

Välkommen att anmäla intresse redan nu för att hållas uppdaterad!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Broslätt, Mölndal

Fullblodsgatan 7A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.