Fastighetsmäklare i Karlstad

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Karlstad

Är det dags att byta bostad? Låt våra kompetenta fastighetsmäklare bidra med sin expertis och sitt engagemang. Vi har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att nå framgång i bostadsaffärer. Oavsett om du vill sälja din lägenhet eller bara göra en värdering av ditt hus är du välkommen in till oss på SkandiaMäklarna, din lokala mäklare i Karlstad.

Fastighetsförmedlare med stor lokalkännedom

SkandiaMäklarna har förmedlats fastigheter i Karlstad sedan 1999. Vi hjälper kunder med allt från kostnadsfri värdering av nuvarande bostad till det som hör försäljning till. Låt oss skriva din objektsbeskrivning och hålla i visning, budgivning och hantera de juridiska delarna av köpekontraktet. Med en kunnig fastighetsmäklare vid din sida går allt rätt och riktigt till från början. Lita till oss när du är redo för ett bostadsbyte. Vi är verksamma på följande orter: Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga, Grums och Kristinehamn.

Köpa hus eller sälja lägenhet i Karlstad

Ska du sälja en fastighet eller köpa en bostad? Kanske båda två? Oavsett vilket är du välkommen in till vårt kontor för ett möte för att se hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, nyproduktion, fritidshus och kommersiella fastigheter i Karlstad med omnejd. När du anlitar oss hjälper vi dig med allt från första början, utan att lämna något åt slumpen. Med flera års erfarenhet av försäljning, köp och flytt vet vi vad som krävs för en lyckad bostadsaffär.

En enkel flytt

Visste du att det är lättare än någonsin att flytta? Inte bara finns det mäklare som gör jobbet åt dig när det kommer till försäljning av bostaden, det finns även flytt- och städhjälp att anlita. Vi på SkandiaMäklarna i Karlstad har goda kontakter med experter inom flyttstäd och flytthjälp och förmedlar gärna dessa till dig. Det gör hela flyttprocessen så mycket enklare.

Fastighetsmäklare i Karlstad

Letar du efter ditt framtida hem? Kanske en villa ute på landet, eller en lägenhet mitt i stan? Oavsett vad du drömmer om hjälper vi dig att scanna marknaden och berättar gärna mer om den lokala bostadsmarknadens förutsättningar för dig. Välkommen in till oss!

Brf Hyttan

Med Klarälven som närmsta granne och där stadsdelarna Sundsta, Norrstrand och centrum nås med en kortare promenad kommer boendet i nya kvarteret Hyttan vara ett av Karlstads absolut mest attraktiva. Här, precis intill det historiska landmärket Stenbron, kommer 131 lägenheter byggas. Lägenheter med hög standard i ett oslagbart läge. Alla lägenheter är i grunden ljusa, luftiga, lättmöblerade och planeras med stora inglasade balkonger. Planlösningar har utformats med fokus på funktionalitet som ska stå sig över tid och för att, till så stor del som möjligt, dra nytta av de fantastiska möjligheterna till en härlig utsikt.

Säkra chansen till ett boende med exklusivt läge i centrala Karlstad. Anmäl ditt intresse redan nu till: Tobias.mattsson@skandiamaklarna.se

Klicka här för att läsa mer om Brf Hyttan

Projekt Väse

Bygg ditt drömboende!

I de centrala delarna av av Väse kommer ett helt nytt bostadsområde växa fram, med ett trettiotal villatomter samt ett bostadsrättsområde. Villatomterna kommer vara väl tilltagna, ca 800-900 kvm, och ge plats för varierande byggnation med naturen utanför dörren.

Väse är en ort endast 20 minuter öster om Karlstad och med samma avstånd till Kristinehamn. Hit går det enkelt att pendla med tåg eller bil.

Försäljningsstart är beräknat under mitten av 2024. Skicka gärna in en intresseanmälan redan nu, för att ta del av tomtkön och även all kommande information gällande projektet. Prisindikation för tomterna är 500.000-750.000 SEK exkl VA.

Klicka här för att läsa mer om projekt Väse

Våra mäklare i Karlstad

Adrian Johansson
Fastighetsmäklare
adrian.johansson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Anna Hult
Fastighetsmäklare
anna.hult [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Amin Sarvestani
Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
amin.sarvestani [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Caroline Andersson
Fastighetsmäklare
caroline.andersson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Ebba Bergkvist
Fastighetsmäklare
Ebba.bergkvist [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Hanna Johansson
Fastighetsmäklare
hanna.johansson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Tobias Mattsson
Kontorschef / Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
tobias.mattsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Torbjörn Hult
Fastighetsmäklare
torbjorn.hult [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Kevin Stolpe
Fastighetsmäklare
kevin.stolpe [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Martin Kasslert
Helpdesk Manager / Trainee
martin.kasslert [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alicia Eriksson
Helpdesk Manager / Trainee
alicia.eriksson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Evelina Theens
Office Manager
evelina.theens [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Carl Uttersköld
Helpdesk Manager / Trainee
Carl.utterskold [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Jennie Ek
Helpdesk Manager
jennie.ek [at] skandiamaklarna.se (E-posta)