Mäklare Gnesta

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Gnesta

Mäklarbranschen är i ständig rörelse. Vi på SkandiaMäklarna ligger därför alltid steget före. Med vår långa erfarenhet, kunskap och lokalkännedom så har vi utvecklat gedigna arbetsmetoder som ger lyckade bostadsaffärer. Kom in redan idag och möt våra engagerade, kunniga och framförallt trevliga mäklare.

Köpa eller sälja? SkandiaMäklarna hjälper dig

SkandiaMäklarna öppnade sitt första kontor för över 30 år sedan. Vi verkar i Gnesta, Stjärnhov, Björnlunda och Laxne. Vi har utvecklat strategier som resulterar i nöjda kunder och har hjälpt tusentals att köpa och sälja bostad. Du som läser det här har nog funderingar kring något av följande:

  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Tomt
  • Fritidshus
  • Gård och lantbruk
  • Nyproduktion

Du kan göra en blixtvärdering på vår hemsida, eller kontakta oss, så tittar vi på ditt objekt. Vi vill vara så allsidiga som möjligt i vårt arbete, därför erbjuder vi dig stöd i allt ifrån objektbeskrivning, visning, budgivning och köpekontrakt. Det ingår en timmes homestylingkonsultation i vårt arvode. Vi samarbetar även med lokala städ- och flyttfirmor samt kan ge dig god hjälp gällande trygghetsförsäkringar och tilläggstjänster. Det ska vara både enkelt och tryggt att byta bostad.

Fastighetsmäklare i Gnesta

Vi värdesätter kunskap, kommunikation och lokalkännedom. Därför vill vi ge dig den personliga service du behöver och förtjänar, det gör hela bostadsbytet både lättare och roligare. Innan vi påbörjar något säkerställer vi alltid vilka behov och önskemål du har, sedan anpassar vi oss efter dessa. Våra mäklare i Gnesta är engagerade, kunniga och har god lokalkännedom. 

Hitta ditt drömboende med oss

Vi vill möta dig där du är i bostadsprocessen och hjälper dig genom hela affären. Vi på SkandiaMäklarna är erfarna, drivna och hjälper dig gärna. Inget uppdrag är för litet eller stort.

Kom in till oss på SkandiaMäklarna om du vill sälja eller köpa en fastighet. Välkommen in!

 

Våra mäklare i Gnesta

Karin Esberg
Fastighetsmäklare / Kontorschef
Franchisetagare
karin.esberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Andreas Carlquist
Fastighetsmäklare
andreas.carlquist [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Ingela Henriksson
Mäklarassistent
ingela.henriksson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)