Mäklare Gnesta
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Gnesta

Mäklarbranschen är i ständig rörelse. Vi på SkandiaMäklarna ligger därför alltid steget före. Med vår långa erfarenhet, kunskap och lokalkännedom så har vi utvecklat gedigna arbetsmetoder som genererar lyckade bostadsaffärer. Kom in redan idag och möt våra engagerade, kunniga och framförallt trevliga mäklare.

Köpa eller sälja? SkandiaMäklarna hjälper dig

SkandiaMäklarna öppnade sitt första kontor för över 30 år sedan. Sedan dess har vi stationerat kontor över hela Sverige och hjälp tusentals att köpa och sälja bostad. Med tid kommer erfarenhet och kunskap – vår firma har utvecklat strategier som resulterar i nöjda kunder. Du som läser det här har nog funderingar kring något av följande:

  • Bostadsrätt
  • Villa
  • Tomt
  • Lokal

Du kan göra en blixtvärdering på vår hemsida, eller kontakta oss, så tittar vi på ditt objekt. Vi vill vara så allsidiga som möjligt i vårt arbete, därför erbjuder vi dig stöd i allt ifrån objektbeskrivning, visning, budgivning och köpekontrakt. Sedan får du inte missa vårt nära samarbete med städ- och flyttfirmor, homestylingföretag och våra tillgångar till trygghetsförsäkringar och tilläggstjänster. Det ska vara både enkelt och tryggt att byta bostad.

SkandiaMäklarnas ledord

Vi värdesätter kunskap, kommunikation och lokalkännedom. Därför vill vi ge dig den personliga service du behöver och förtjänar, det gör hela bostadsbytet både lättare och roligare. Innan vi påbörjar något säkerställer vi alltid vilka behov och önskemål du har, sedan anpassar vi oss efter dessa. Våra mäklare i Gnesta är handplockade, engagerade och kunniga. Många av dem har även vuxit upp i området som de representerar.

Hitta ditt drömboende med oss

Vi vill möta dig där du är i bostadsprocessen. Efter du har sålt en fastighet, hjälper vi dig hitta vägen till ditt nya drömboende. SkandiaMäklarna är erfarna och drivna – din lokala fastighetsmäklare i Gnesta kan sitt område och hjälper dig gärna. Inget uppdrag är för litet eller stort.

Kom in till oss på SkandiaMäklarna om du vill sälja eller köpa en fastighet. Vi är engagerade, hjälpsamma och kunniga mäklare som vill hjälpa dig hitta hem.

 

Våra mäklare i Gnesta

Karin Esberg
Fastighetsmäklare / Kontorschef
Franchisetagare
karin.esberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Thomas Sjöblom
Fastighetsmäklare
thomas.sjoblom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alicia Chalkias
Mäklarassistent / trainee
alicia.chalkias [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Kajsa Kromnér
Säljkoordinator
kajsa.kromner [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Bitte Tjäderlund
Mäklarassistent
bitte.tjaderlund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)